Obavijesti

Show

Komentari 84

Samo za Kimye: Zlatni zahodi i krivo uklesana imena u stolove

Samo za Kimye: Zlatni zahodi i krivo uklesana imena u stolove
5

Bijeli šank postavljen ispred zahoda Kanye je sam prepilio popola sat vremena prije svadbe. Glazbu je puštao s iPada jer mu zvučni sustav od 750.000 kn nije bio dobar

VIDEO

Nitko nije sumnjao da će njihova svadba biti utjelovljenje kiča, pretjerivanje u svakom smislu i pogledu, no ako je istinita najnovija priča objavljena u New York Postu, vjenčanje Kim Kardashian (33) i Kanyea Westa (36) bilo je groteskno van svih proporcija. 

N.Y. Post, naime, piše da se par vjenčao na grebenu Forti di Belvedere. Na grebenu je utvrda koja je pretvorena u luksuzni dvorac, no Kimye nisu htjeli tamo izreći svoje zahtjeve, već su izabrali dio grebena koji je potpuno nepristupačan. Kako imaju novca na bacanje, unajmili su dizalicu koja je, jedan po jedan, prenosila svaki predmet, a zatim i svakog gosta na vrh grebena visokog 70 metara. 

Glavna atrakcija na svadbi bili su zahodi

Uz silni kristal, porculan, srebrni 'beštek' i ostalo, ultimativni pokazatelj kiča na svadbi bile su ogromne zlatne kutije, visoke petnaest metara, koje su gostima zaklanjale pogled na nebo. U njima su, naime, bili zahodi, nešto poput 'fensi' kemijskih toaleta čija znatno manje glamurozna izdanja vidjeti možemo na svakom koncertu, na odmaralištima uz cestu itd.. 

Zlatni zahodi bili su glavna atrakcija na svadbi. Nismo gledali ništa drugo, samo te zahode, i umirali od smijeha

Kim i Kanye i sami su očito bili fascinirani zlatnim zahodima pa su ih instalirali 'direkt' pokraj stola za kojim su večerali. Ispred zahoda bio je i bar pa su gosti mogli piti prije nego uđu u 'zlatni toranj'. 

- Ti zahodi bili su glavna atrakcija na svadbi. Nismo gledali ništa drugo, samo te zahode, i umirali od smijeha - rekao je za N.Y. Post jedan od gostiju na svadbi. 

Imena gostiju krivo uklesana u stolove

Stolovi za kojima su gosti sjedili bili su izrađeni od mramora, specijalno za Kim i Kanyea. Nisu imali standardne 'ceduljice' na kojima je napisano ime čovjeka kako bi gosti znali kamo trebaju sjesti, to bi ipak bilo preobično za Kim i Kanyea. Umjesto toga, iznad svakog tanjura klesari su u mramoru uklesali ime svakog gosta. Jedini problem bio je što su planeri vjenčanja neka imena krivo slovkali pa su i na stolovima bila krivo uklesana. Uz to, mnogi su gosti došli s pratnjom, no njihova imena nisu bila uklesana u mramornim stolovima pa je nastala prava pomutnja. 

- Raspored sjedenja bio je prava katastrofa - smije se Talijan koji je detalje otkrio medijima. Samo su mladenci sjedili na svojim mjestima. 

Mramorni kipovi bez glava

Na 'ekstravaganci' su pridonijeli kipovi od crnog mramora - gole žene bez glava - koje su stajale oko stolova. Kimye su prvo naručili 30 kipova, no 10 ih se raspalo u startu, 10 je oštećeno u prijevozu, i na kraju ih je na svadbu 'došlo' samo 10. Naručili su ih, naravno, svega četiri dana prije vjenčanja i očekivali da im ih ispostave jer - pa zašto ne bi. 

Raspored sjedenja bio je prava katastrofa, imena gostiju krivo uklesana u stolove

Svaki kip težak je 500 kilograma. Kanye je na greben došao dva sata prije početka ceremonije i nije mu se svidjelo gdje su kipovi postavljeni. Naredio je da ih premjeste tako da su svi angažirani posljednja dva sata prije velikog spektakla premještali kipove. 

Kanye prepilio bar ispred zahoda

Također, mladoženja je u zadnji tren odlučio da ne želi rotirajuće reflektore na svadbi koji bi naizmjenično osvjetljavali svakog gosta. Reflektore koje je inzistirao da se postave. 

- Ja sam središte ove zabave, jedino mene svi moraju vidjeti. Svi ostali su nebitni i ne trebaju biti osvijetljeni - rekao je. Majstorima rasvjete trebala su četiri dana da ih postave. Skinuli su sve reflektore i dizalica ih je spustila s grebena. 

Također, nije mu se svidio potpuno bijeli bar postavljen ispred zlatnog zahoda. Rekao je da izgleda kao šank u nekoj 'rupčagi' u Teksasu. Sat vremena prije svadbe počeo ga je piliti popola i uz to urlao i psovao sve oko sebe. Naručio je zatim dva komada drveta koje je pribio na bar. Bio je zadovoljan ishodom, to je za njega bila umjetnost. 

Prvi ples od pet pjesama

Glazbu su na svadbi puštali s iPada jer je Kanye bio nezadovoljan razglasom koji su postavili, Čisto usputno, postavili su najbolji zvučni sustav u Europi vrijedan 750 tisuća kuna. Reperu se nisu svidjeli zvučnici, htio je da budu nevidljivi. Da, nevidljivi. 

Ja sam središte ove zabave, jedino mene svi moraju vidjeti

- Vi Talijani zaista ne kužite minimalizam - vikao je Kanye dok su radnici odnosili dio po dio zvučnog sustava. Dok su to radili, gosti su već stigli. 

Prvi ples mladenaca bilo je zapravo 'mučenje' za goste koje je trajalo pet pjesama. Kim i Kanye plesali su uz pjesme Johna Legenda koji je svirao na mramornom klaviru. Reflektor ih je pratio po podiju. Nakon toga Kanye je održao govor koji je trajao, pazite sad, 45 minuta. 

Najiritantniji od svih gostiju na svadbi bio je Jaden Smith koji je došao odjeven u kostim Batmana i, očito, 'zabrijao' da je superjunak pa je cijelo večer jurcao oko stolova i ljudi i razbijao čaše, tanjure i ostalo. 

Gosti se opili dok su čekali Kim

Kim je kasnila 25 minuta. Konobari su gostima za to vrijeme posluživali koktele. Jedna se gospođa u 50-ima toliko opila čekajući mladu da se onesvijestila tijekom ceremonije. Cijelu svadbu preležala je na kauču jer nije mogla ustati.

Iako je trebao, Justin Bieber nije se pojavio na svadbi.

Dok su je gosti čekali, Kim je izašla na balkon. Planirala je izgledati kao vila obasjana svjetlošću, no reflektor joj je bio uperen u međunožje pa je njen izlazak umjesto bajkovito izgledao kako joj i pristaje - vulgarno. 'Šiznula' je , otrčala do električara i počupala sve kablove koje je mogla dohvatiti. Ugasila je svjetla u zlatnom zahodu i baru ispred njega. Kako je cijeli sustav bio preopterećen, bojali su se ponovno ukopčati kablove pa su gosti neko vrijeme bili u mraku. 

Bocellija potjerali kući

Dok je Kim hodala do oltara, pjevao joj je Andrea Bocelli. Planeri su tako dobro isplanirali vjenčanje da legenda opere nije imala gdje sjesti nakon što je odradio svoje. Nije se ljutio, pristojno je rekao da je sve u redu, da će biti zadovoljan s čašom vode. Ni to nije dobio, već su mu rekli da je stigao auto koji će ga odvesti kući. 

Dar o kojem se najviše pričalo bila je boca šampanjca Chianti optočena zlatom. Umjesto čepom, boca je bila zatvorena ogromnim dijamantom. To je Kanyeu darovao Jay Z. Njegov kum koji na svadbu ipak nije došao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...