Obavijesti

Show

Komentari 161

Sandi Cenov: Djevojke su prije zbog mene padale u nesvijest

Sandi Cenov: Djevojke su prije zbog mene padale u nesvijest
3

Pjevač priča zašto su ga u mladosti zvali ‘otrov za žene’, kako su na njega utjecali rana slava i poroci te kakve mu je djevojke mama savjetovala da se potrudi zavesti

VIDEO

Na spomen njegova imena mnogi će reći kako je to pjevač koji posljednjih godina nije imao niti jedan veći samostalni koncert. Ipak, malo tko zna da je Sandi Cenov (44) jedan od rijetkih naših glazbenika koji, istina, pjeva u manjim klubovima, ali ima više od stotinu nastupa na godinu.

Zbog ljubavi prema glazbi zanemario je pravni fakultet

- Želio sam studirati povijest umjetnosti, no to nije bilo dugoročno isplativo, pa sam se opredijelio za pravo jer, što bolje prolazi u ovoj zemlji od pravnika ili ekonomista?! Dogurao sam do apsolventskog statusa. Tad me ‘opsjela’ glazba, a ubrzo je došla i slava - prisjeća se Sandi. Karijera mu je ‘90-ih bila na vrhuncu. Bio je toliko slavan, kaže Sandi, da su djelatnice državne uprave padale u nesvijest na spomen njegova imena preko telefona. Prošao je sve, od prelijepih djevojaka i skupih automobila do raznih poroka. No ništa nije obilježilo njegov život kao susret s tad najljepšom ženom u Hrvatskoj, bivšom misicom Brankom Bebić. Oboje su, kaže Sandi, bili mladi i buntovni. Njoj su, dodaje, svi govorili da ga se kloni jer je “otrov za žene”, a njemu da je “ona samo još jedna misica”.

- Bili smo ludo zaljubljeni i htjeli smo dokaz svoje ljubavi, pa smo se vjenčali. U to vrijeme sve mi se činilo kao Hollywood. Sve je bilo filmski, a meni je imponiralo što mi udvaraju ljepotice - kaže. Iako svatko, ističe Sandi, u brak ide misleći kako će to trajati, poraz koji je doživio kad su se rastali nije ga previše iznenadio. No to ne znači da nije patio. Kad je bio umoran od propalih ljubavi, pitao se jesu li žene s njim zbog njegova seksepila i karizme ili slave. Za pomoć je molio majku.

- Majka mi je predložila da si nađem neku strankinju koja sigurno nema pojma tko sam i da će mi to biti najbolji dokaz ljubavi - kaže Sandi. Njegovu karijeru obilježila je i pjesma “Branka”, koju je, ističe Sandi, napisao prema stvarnim događajima.

- No mnogi ne znaju da je to i pjesma Tome Zdravkovića, koju su mi uvijek svirali u jednoj kavani u Sarajevu - kaže Sandi. Najveću ljubav, današnju suprugu Ilinu, pravnicu, upoznao je prije osam godina. Vjenčali su se 2006. godine, a imaju sina Mikulu (3) i kćer Zaru (6).

- Ona je žena s kojom mi je uvijek zanimljivo. Nije ljubomorna i zna cijelu moju prošlost - govori Sandi. Nakon što se oženio, pitao se kako će ga sada djevojke voljeti kad je zauzet. No tad mu je upravo ta sigurnost donijela najbolje albume u karijeri. Ozbiljan kad je riječ o poslu, Sandi za sebe kaže da je ipak ostao mangup. Kad god ima priliku, sjedne na motocikl Harley Davidson i putuje. Otvorena cesta ga je oduvijek fascinirala, pa je tako prije nekoliko godina vozio 1260 km od St. Tropeza do Zagreba. Da upotpuni bajkerski imidž, prije desetak godina počeo se tetovirati. Danas na sebi ima više od deset tetovaža, a jedna od najdražih mu je ime pjesme Đorđa Balaševića, koju ipak želi zatajiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin