Obavijesti

Show

Komentari 1

Sandra Bullock: Tužna sam i uplašena jer se rastajem

Sandra Bullock: Tužna sam i uplašena jer se rastajem
4

Nakon niza Jessejevih afera Sandra je odlučila podnijeti sudu zahtjev za rastavu braka. Glumica je odlučila i sama posvojiti malog Louisa Bardoa

VIDEO

Sandra Bullock (45) prije nekoliko dana službeno je podnijela zahtjev za rastavom braka od supruga Jesseja Jamesa (40) koji ju je prevario s nekoliko žena.
- Sandra je ljubav mog života, ali s obzirom na bol i očaj koji sam joj prouzročio, bio bih sebičan ako je ne bi pustio da ode iz mog života - rekao je Jesse. Afera koja je u javnost procurila protekli mjesec zakomplicirala je ono što je Sandra planirala mjesecima, posvajanje malog tamnoputog dječaka Louisa Bardoa.
- Ljubav koju osjećam prema malom Louisu ne može se opisati riječima. To što mi nije u blizini da ga volim i držim u naručju ostavilo je veliku prazninu u mom srcu - rekao je Jesse, koji je sa Sandrom trebao posvojiti malog dječačića.
- Brak između supružnika postao je nepodnošljiv zbog nesloge i sukoba karaktera koji uništavaju legitimne temelje braka i sprečavaju razumne razloge za pomirenje - stoji u dokumentima za rastavu koje je 23. travnja Sandra dostavila sudu u Teksasu. Jesse James spavao je s Michelle Bombshell  McGee, a nakon što je ona tajnu podijelila s javnošću, javile su se još neke djevojke. Imale su različite fetišističke seksualne igrice s Jessejem, a s jednom se Jesse 'igrao' i nacista. Nakon što je to vidjela u jednim novinama Sandra se još više razočarala.
- Slika me šokirala i rastužila. To nije čovjek za kojeg sam se udala. Ovo je bilo glupo i ignorantski. Rasizam, antisemitizam, seksizam, homofobija, bilo što nacističko nema što raditi u mom životu - rekla je Sandra. Dodala je kako je tužna i uplašena jer se rastaje nakon šest godina veze.
- Molim vas da ne sudite Sandri za stvari koje sam ja učinio. Ona nije učinila ništa loše. Bila je nevjerojatna supruga, majka i najbolja prijateljica više od šest godina koje smo bili skupa - zaključio je Jesse. Sandra nije navela preljub kao razlog razvoda niti će tražiti dio njegove imovine. Ako nemaju predbračni ugovor, sve što su stekli tijekom braka podijeliti će se na dva jednaka dijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti