Show

Komentari 29

Sandru Afriku u beogradskom restoranu napao Hrvat? 'Srećom bilo je ljudi, policija ga traži'

Sandru Afriku u beogradskom restoranu napao Hrvat? 'Srećom bilo je ljudi, policija ga traži'

'Riječ je o nepoznatom muškarcu koji Sandru vreba godinu dana. Policija je reagirala i trenutno se traga za tim čovjekom. On ju je ranije nazvao i rekao da će je zaklati ako mu se ne javi', rekao je menadžer pjevačice

Srpska pjevačica Sandra Afrika (33) napadnuta je u restoranu u Novom Beogradu, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako tvrde srpski mediji, napadač je obožavatelj iz Hrvatske koji je prati dulje vrijeme, a danas joj je i prišao. 

Nepoznatog muškarca su prijavili, a policija u Srbiji odmah je reagirala i na teren poslala tri patrole. Sandra je trenutno u postaji gdje daje izjavu.

Napadač je nakon incidenta pobjegao zbog čega je policija zatvorila izlaze iz Novog Beograda. O cijeloj situaciji se oglasio i njezin menadžer, Aleksandar Moskovljević Mikiša.

Turbo folk

- Tako je. Upravo se dogodio incident. Srećom u restoranu su bili ljudi jer tko zna kako bi to inače završilo. Riječ je o nepoznatom muškarcu koji Sandru vreba godinu dana. Policija je odmah reagirala i trenutno se traga za tim čovjekom. On ju je ranije nazvao i rekao da će je zaklati ako mu se ne javi na telefon. Vjerojatno se radi o obožavatelju s psihičkim problemima. Policija je blokirala Novi Beograd i vjerujem da će mu ući u trag gdje se sakrio - rekao je Mikiša.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA