Obavijesti

Show

Komentari 1

Sanela iz Bosne i Hercegovine nova je zvijezda serije 'The Real Housewives of Beverly Hills'...

Sanela iz Bosne i Hercegovine nova je zvijezda serije 'The Real Housewives of Beverly Hills'...
4

'Možemo se seliti na kraj svijeta, kao što sam se i ja odselila, ali ne možemo pobjeći od sebe. Kultura i karakteri su duboko usađeni u nama i ne može ih nova adresa stanovanja promijeniti', rekla je jednom prilikom

VIDEO

U novoj sezoni popularnog reality showa 'The Real Housewives of Beverly Hills' pojavit će se Sanela Diana Jenkins (49), koja je porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Tijekom najave za novu sezonu, Sanelu su najavili kao 'zlikovku' među imućnim ženama. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Iako joj je pravo ime Sanela, ona naglašava da ju se zove Diana. Iz Bosne i Hercegovine izbjegla je za vrijeme rata

Rođena blizu Sarajeva, a danas milijunašica iz Beverly Hillsa 

Sanela Ćatić, tako glasi pravo ime nove zvijezde Hollywooda. Rođena je u Alipašinom Polju, nedaleko od Sarajeva, a danas je poduzetnica, milijunašica, filantropkinja i majka troje djece. 

Atraktivna plavuša iz Beverly Hillsa stipendira Sanela Diana Jenkins Human Rights Project na UCLA-u, a surađuje i s glumcem Seanom Pennom. Njih dvoje pokrenuli su organizaciju Jenkins-Penn Haitian Relief. Uz to, Sanela je pokrenula i zakladu Sanela Diana Jenkins Foundation for Bosnia and Herzegovina u čast pokojnom batu Irnisu, koji je poginuo u 22. godini života. 

'Procurili' honorari, Oliverin je najveći? Evo koliko zarađuju djevojke i 'Gospodin Savršeni'
'Procurili' honorari, Oliverin je najveći? Evo koliko zarađuju djevojke i 'Gospodin Savršeni'

Sanela je iz BiH prvo izbjegla u Split, a zatim u London. U Velikoj Britaniji upisala je studij ekonomije i informatike. 

- Možemo se seliti na kraj svijeta, kao što sam se i ja odselila, ali ne možemo pobjeći od sebe. Kultura i karakteri su duboko usađeni u nama i ne može ih nova adresa stanovanja promijeniti. Moja djeca su veoma privržena Sarajevu i cijeloj zemlji kao da su u BiH konstantno rasli. Govore čisti bosanski jezik, tamo imaju veoma bliske prijatelje. U posljednjih nekoliko godina više od mene dolaze u BiH - rekla je Sanela u intervjuu za magazin Gracija i istaknula kako su njezina djeca, kada je u pitanju vezanost za obitelji i prijatelje, isti kao i svi njihovi vršnjaci u Bosni. 

Osim toga, Sanela je pohvalila Sarajevo rekavši da je to sredina gdje je dobro provesti vrijeme odrastanja. 

-  Tolika količina inteligencije i šarma na malom prostoru ostavi pozitivne tragove na ljudima - rekla je pa dodala: 

-  Ipak, uz te pretpostavke važno je dalje raditi na sebi da bismo razumjeli širu sliku i kretanja u svijetu. Danas je to malo drugačije pa možemo biti u toku svih događanja i živjeti na planini, ili biti izvan događaja, a živjeti u Parizu ili New Yorku.

- U vremenu u kojem živimo komunikacija je svima dostupna i možemo naučiti skoro sve što nas zanima samo ako imamo pristup internetu. Ali, na kraju, bitno je na koje temelje stavljamo to znanje i informacije. Ako su temelji dobri, sve ostalo je lakše - zaključila je. 

U crvenom timu svađali se pred izazove: 'Podrugljivo se smije i koluta očima. Uhvatila sam je!'
U crvenom timu svađali se pred izazove: 'Podrugljivo se smije i koluta očima. Uhvatila sam je!'

Ova milijunašica i zvijezda nove sezone reality showa na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz djetinjstva, koje je provela u BiH. Njezini roditelji i dalje žive u rodnom gradu, a Sanela je ostala u dobrim odnosima i s bivšim kolegama iz škole. 

Sanela se može pohvaliti nizom poslovnih uspjeha. Osnivačica je i direktorica kompanije koja se bavi proizvodnjom zdravih napitaka, ima liniju kupaćih kostima, a tu je posao i vezan za filmsku distribuciju. Prvog muža upoznala je na fakultetu u Londonu, Rogera Jenkinsa. On je 14 godina stariji od nje, a u brak su stupili 1999. godine. Imaju dvoje djece, kći Eneyu i sina Innisa

Nakon deset godina braka par se razveo, a Saneli je brakorazvodnom parnicom pripalo pola njegovog bogatstva, koje se procjenjivalo na 380 milijuna eura. Ostali su u dobrim odnosima, a u Velikoj Britaniji njihova rastava nazvana je 'najsretnijim razvodom u povijesti'. 

Jenkins je danas u vezi s Asherom Monroeom, s kojim je u 2020. godini dobila i treće dijete, kći Eliyanu. Malena je rođena 25. studenog, točno na Dan državnosti BiH, što ponosna majka često ističe. 

Sanela ljeta često provodi u Hrvatskoj, a prijatelji su joj najveće svjetske zvijezde. Među njima i Elton John. 

Bogatstvo Sanele Diane Jenkins procjenjuje se na više od 300 milijuna eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene