Obavijesti

Show

Komentari 29

Sanja Doležal ispala iz showa, suprug plaća runde od sreće

Sanja Doležal ispala iz showa, suprug plaća runde od sreće
14

Pjevačica i plesni partner Hrvoje Kraševac u plesu odluke plesali su quick step protiv Mile Horvat i Roberta Schuberta koji su plesali jive kojim su izborili ostanak

VIDEO

Moj muž već plaća rundu negdje čini mi se. Hvala Hrvoju koji me uveo u tajne i čaroliju plesa, ovo je bilo divno iskustvo - rekla je Sanja Doležal. Ona i Hrvoje Kraševac ispali su iz natjecanja.

- Moram zahvaliti Sanji jer sam kroz ples s njom dobio veliko iskustvo što se tiče koreografije - rekao je Hrvoje, a Sanja se našalila da je osim koreografije njen plesni partner od nje dobio i težine. Pjevačica je cijelo vrijeme zbijala šale. Ona i Hrvoje u plesu odluke plesali su quick step protiv Mile Horvat i Roberta Schuberta koji su plesali jive.

Veterani u plesu odluke

- Ja sam rekla da ćemo mi opet plesati, nikako da se maknemo s pozornice. Tko će idući s nama u ples odluke, dođite, čekamo vas - našalila se Mila Horvat.koja je za izvedbu jivea dobila samo riječi hvale. Milka Babović, Davor Bilman i Elio Bašan svoj glas su 'kao iz topa' dali Mili i Robertu pa su Sanja i Hrvoje ispali. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je kao da razmišljaš kome ćeš na plaži namazati leđa jer imaš jednu slatku crnku i jednu slatku plavušu - rekao je Bilman. 

Milka Babović svoj je glas dala Mili prije nego ju je voditeljica Barbara Kolar uopće uspjela pitati koga je izabrala da ostane. 

Neugodno joj je zbog visokih ocjena

U šestoj emisiji showa  'Ples sa zvijezdama' četiri su se para žiriju i publici predstavila s po dva plesa. Damir Horvatinčić i Nera Stipičević opet su oduševili žiri i publiku svojom izvedbom tanga i slow foxa. Za oba plesa od svih su članova žirija dobili ocjenu deset. 

- Prije svega mi je bilo lijepo što sam vidjela argentinski tango. Hvala vam za ovu izvedbu koja me podsjetila na ples kakav se plesao kad sam ja bila mlada - rekla je Neri i Damiru Milka Babović. 

Bilman je citirao gospođu Babović kad je oduševljena i kratko rekao da je oduševljen. 

- Ne znam više odakle crpim snagu. Sve mi je neugodno zbog tako visokih ocjena - rekla je Nera.

Pokušali podmititi žiri

Bojan Jambrošić i Martina Bastić od žirija su dobili po 61 bod kao i Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac. 

- Morao sam pokazati da znam micati bokovima kad su već sve druge muške izbacili. Trudio sam se miješat kolko ide - rekao je Bojan.  

- Gornji dio je relativno dobro radio, ali donji nije bio koordiniran. Slušao sam neki dan vašu pjesmicu, krasna je. Probajte pjevati kad plešete, mislim da bi vam pomoglo - rekao je Elio Bojanu.

Davor Bilman pohvalio je Bojanov ulazak na podij, rekao mu je da je ovo prvi put od početka showa da je svojim držanjem izgledao kao plesač. Martina i Bojan žiri su tijekom plesanja svog drugog plesa, tanga, pokušali podmititi žiri. Naime, članove ocjenjivačkog suda obasuli su lažnim novčanicama na kojima je bila njihova slika i broj na koji gledatelji mogu zvati da bi oni ostali u showu.

Proniknuli su u našu psihu i način suđenja, našalila se gospođa Babović i rekla Bojanu da je znatno napredovao od prve emisije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'