Obavijesti

Show

Komentari 14

Sanja Duggan isplatila je svog supruga F. Barbieria?

Sanja Duggan isplatila je svog supruga F. Barbieria?
4

Bračni par navodno se rastao u Los Angelesu, ali i dalje žive zajedno. Priča se da se Sanja zaljubila u poduzetnika iz Zagreba Igora Maksimiljanovića

VIDEO

Sanja Duggan (37) i Frane Barbieri (40) prošli tjedan su u Los Angelesu potpisali sporazumnu rastavu braka. Jedna od najbogatijih Hrvatica teška 10,3 milijuna eura isplatila je sina osnivača ACI-jevih marina Veljka Barbierija, piše Jutarnji list.
- To je apsolutna laž - rekli su nam supružnici koji su u braku tri, a zajedno deset godina te imaju sina Lennona Benneta (2). No Sanja i Frane ne žele javno govoriti je li im brak u krizi, odnosno planiraju li se rastaviti ili ne.
- Mislim da je takvo što uopće glupo komentirati - ležerno je zaključio Frane. Sanju Duggan, kako tvrdi, ne diraju napisi o navodnim Franinim ljubavnicama. Među njima se spominje i njezina prijateljica, manekenka Antea Kodžoman.
- Ni ne čitam takve stvari. Ja sam dobro. Bavim se svojim djetetom. Nije istina ni da se Frane iselio iz našeg zagrebačkog stana, i dalje smo zajedno na istoj adresi - rekla je Sanja. Njihovi prijatelji ne znaju jesu li se rastavili ili ne, no tvrde da nisu bili prošli tjedan u Americi. Dodaju da im se Sanja i Frane ne ponašaju tipično za parove koji se rastaju jer se kod kuće pred njima uopće ne svađaju. Sin i obitelj su im na prvome mjestu i sve su im podredili.

FRANE IMA 21 GODINU MLAĐU
Za Barbierijevu (40) navodnu ljubavnicu manekenku Lorenu Kovač (19) govorilo se da je njegovoj navodnoj bivšoj ljubavnici Antei Kodžoman (28) ukrala torbicu Miu Miu. Lorena je rekla da su to gluposti. Za Franu je rekla da ga površno poznaje.

SANJA UTJEHU NAŠLA U 'CASANOVI'
Blizak prijatelj Sanje Duggan (37) kaže da je u zagrebačkog građevinskog poduzetnika Igora Maksimiljanovića (40) zvanog Maks zaljubljena preko ušiju. Igor je vjenčani kum Zvonimira Bobana. Omiljen je među ženama i slovi za gradskog zavodnika.

FRANE: MOJE IME JE BOND, JAMES BOND
Frane je nedavno među svoje fotografije na profilu na Facebooku dodao sliku Seana Conneryja, u ulozi Jamesa Bonda, tajnog agenta stalno okruženog ženama. A Sanja ima citat Clarka Gablea iz filma “Zameo ih vjetar”, “Iskreno, dragi, baš me briga”.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...