Obavijesti

Show

Komentari 34

Šansa za sreću: Traže se Žigo iz Kanade i Neve iz Australije

Šansa za sreću: Traže se Žigo iz Kanade i Neve iz Australije
3

Mlade djevojke iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta, borit će se za srce i ljubav hrvatskih farmera koji uređuju oranice i brinu za svoje životinje na cijelom planetu

VIDEO

Tražimo neoženjene muškarce hrvatskih korijena koji žive u ruralnim dijelovima stranih država za sudjelovanje u reality emisiji. Cilj showa bi bio povezati Hrvate u romantičnu vezu, stoji u oglasu OHT produkcije koji kruži po društvenim mrežama.

Miljenku iz 'Ljubavi na selu' spasili su kozu: Visila je s hridi
Miljenku iz 'Ljubavi na selu' spasili su kozu: Visila je s hridi

Dakle, poprilično je jasno, “Ljubav je na selu” postaje internacionalna emisija. Mlade djevojke iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta, borit će se za srce i ljubav hrvatskih farmera koji uređuju oranice i brinu za svoje životinje na cijelom planetu.

- Osim što povezuje ljude te stvara ljubavi i prijateljstva, ovo je izvrsna prilika za promociju ruralnih regija i vaših gospodarstava - stoji u nastavku primamljivog oglasa. Gdje živi najviše Hrvata u dijaspori, znamo. Osim u BiH, više od 100.000 Hrvata živi u SAD-u, Čileu, Argentini, Njemačkoj, Kanadi, Australiji i Austriji.

Ionako se svi sele van

Prijavljeni će, dakle, biti raštrkani svijetom. Tako bi, primjera radi, nekakva konobarica Anica iz recimo Knina mogla završiti na proplancima Anda zajedno s nekakvim Joseom Luisom Milkovichem. Ondje će hraniti njegove ljame i uzgajati kavu promatrajući predivne čileanske zalaske sunca.

Žiga je jedan od najpopularnijih kandidata u hrvatskoj inačici...

Cijeli projekt je još u fazi pripreme, a na televiziji se, kako doznajemo, sigurno neće pojaviti prije 2019. godine.

Kako Hrvati ionako napuštaju Lijepu Našu svakodnevno u velikom broju, onda ne treba sumnjati da će biti dovoljno prijavljenih kandidata. Uostalom, sve ove navedene zemlje imaju bolji standard nego Hrvatska. A život na selu je svugdje isti. Nisu, primjerice, argentinske i američke ovce ništa drugačije od onih koje pasu travu podno Velebita. Pa kad naučiš kako s jednom, to možeš primijeniti na sve.

Dragana i Nemanja iz 'Ljubavi na selu' dobili drugu kćer Laru
Dragana i Nemanja iz 'Ljubavi na selu' dobili drugu kćer Laru

Nakon showa ljubav je pronašla bivša manekenka Nevenka Bekavac, ali i brojni drugi sudionici. Do Neve teško da će produkcija moći doći jer ona je svoje ljubavno gnijezdo svila u Sinju s umirovljenim nosačem kofera Zvonom. Par se oženio i dobio sina. 

Jedino bi mali problem mogla biti jezična barijera. Neki od kandidata su sigurno drugo ili treće koljeno doseljenika, ali ljubav, kao što znamo, uvijek sve pobijedi. A to što ne pričaju isti jezik, ne znači da ne mogu koristiti taj jezik za druge stvari.

Nema Sinja do Sinja: Produkcija će se dobrano morati pomučiti da nađe kandidatkinju ravnu Nevenki Bekavac

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...