Show

Komentari 9

Sara ofarbala kosu: 'Pofriškala' se nakon prekida s Marinom...

Sara ofarbala kosu: 'Pofriškala' se nakon prekida s Marinom...

Sari se život nakon showa okrenuo. Najprije je prekinula s Marinom, kojeg je upoznala u 'Životu na vagi', a potom je priznala kako se udebljala 30 kilograma. No ne odustaje od sebe. Pohvalila se i novom frizurom

Kandidatkinja četvrte sezone showa 'Život na vagi', Sara Sitarić (19), na društvenim mrežama redovito dijeli svoju svakodnevicu, razmišljanja, probleme... Nedavno je prekinula vezu s Marinom Marušićem (26), koji je bio njezin kolega u showu. Započeli su vezu pred kamerama, no nekoliko mjeseci nakon showa njihova je ljubav doživjela krah. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

Osim prekida nakon showa, Sara je vratila 30 kilograma.

- Sad sam u minusu 18 kilograma, ali skidanje ovih kilograma bilo je daleko dugotrajnije, teže i s puno vanjskih distrakcija s kojima se nisam znala nositi, koje su mi stavljale fokus na druge stvari, a ne na mene. I još uvijek sam u procesu skidanja vraćenog - objasnila je na društvenim mrežama. Napominje kako je mršavljenje, kao i debljanje, psihološki proces. U show je ušla sa 137,7 kilograma, a na posljednjem vaganju imala je 103 kilograma. 

No prekid i povratak kilograma nisu je obeshrabrili. Sara i dalje radi na sebi, a sada je red došao na frizuru. Bila je na pramenovima, a fotografije je podijelila na društvenim mrežama.

Uz to se i našalila. Snimila je fotografiju s folijama na glavi dok joj je frizerka izvlačila pramenove.

- Na što će ova luda glava ličiti? - napisala je Sara. No kasnije je pokazala i kako je boja primila. S novom frizurom snimila je 'selfie', a osmijeh na licu pokazao je kako je zadovoljna. 

Saru ne sputava nikakav neuspjeh, već spremno ide dalje. Fokusirana je na fakultet, a želi se pobrinuti i za kilažu.

- Ja se sebe ne želim vraćati na psihičko stanje prije 'Života na vagi', a počela sam se vraćati. To je meni primarni cilj, a onda sam sigurna da će se i kilaža izregulirati kada sve bude okej - zaključila je. 

 

 

 

Najčitaniji članci