Show

Komentari 2

Sara tuguje nakon odlaska od Marina: Nećemo se dugo vidjeti

Sara tuguje nakon odlaska od Marina: Nećemo se dugo vidjeti

'Zadar i ja nećemo se dugo opet vidjeti, mene je sve skršilo, teška upala grla, nostalgija', kaže Sara koja je nedavno otkrila kako, za sada, velikih planova za budućnost s Marinom nema, da odnos grade iz dana u dan

Sari Sitarić (18) je 'Život na vagi' pomogao da izgubi višak kilograma, a i probudili su se obostrani osjećaji s drugim natjecateljem, Zadraninom Marinom Marušićem (26)

Između njih i dalje cvate, a mlada Slavonka neko je vrijeme provela u Zadru kako bi s Marinom provela zajedničko vrijeme. Zajedničkim provodima oboje su se hvalili i na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marino ju je upoznao s gradom, ali i s prijateljima i obitelji koji su Saru odlično prihvatili. Stoga i ne čudi što joj je rastanak od Marina i odlazak iz Zadra teško pao. Da je nostalgična, priznala je svojim obožavateljima na Instagramu.

- Evo mene kod kuće, Zadar i ja nećemo se dugo opet vidjeti, mene je sve skršilo, teška upala grla, nostalgija... - kaže Sara koja je nedavno otkrila kako, za sada, velikih planova za budućnost s Marinom nema te da svoj odnos grade iz dana u dan.

- Postoji mnogo barijera koje se događaju u vezi na daljinu i zato ne želimo planirati puno unaprijed jer, ako nešto spriječi naš plan, nećemo se razočarati - izjavila je nedavno za RTL. Otkrila je kako su se tijekom boravka u Zadru susreli njezini roditelji s Marinovom obitelji.

- Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! No, tu nije kraj jer kada su se vraćali s Paga ponovno su odlučili stati u Zadru, ali ovaj je put na kulinarskom repertoaru bila je dalmatinska peka - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci