Obavijesti

Show

Komentari 17

Šarapova i Williams: Najveće suparnice u ženskom tenisu

Šarapova i Williams: Najveće suparnice u ženskom tenisu
4

Za njihovo suparništvo kažu da se temelji na uzajamnoj antipatiji, nepovjerenju pa čak i povremenim izljevima zlobe tijekom njihovih mečeva na teniskom terenu

VIDEO

Nakon što je prije 11 godina Maria Šarapova (28) pobijedila Serenu Williams (33) u finalu Wimbledona, to joj poslije više nije uspjelo. Serena je tenisačica broj jedan, a Šarapova je četvrta tenisačica svijeta. 

Zato su se uoči njihovog današnjeg polufinala strani mediji raspisali o njihovim poslovnim i privatnim razlikama te ličnostima. 

Williams je poznatija po divljem temperamentu i dominantnom ponašanju, no Ruskinja je bogatija zbog brojnih dodatnih poslova i sponzorstava koje je odradila, a djeluje i pristupačnije. 

Šarapova je u vezi sa Sereninim bivšim

Njihovo rivalstvo dodatno je začinjeno činjenicom da je sadašnji dečko Šarapove, bugarski tenisač Grigor Dimitrov, bivši Serenin ljubavnik. Vezu sa Šarapovom započeo je ubrzo nakon što je ostavio Serenu. Williams je tada bila očajna. 

- Odustala sam od upoznavanja. Jako sam emotivna osoba. Dajem sve od sebe, no kao i svaki čovjek činim pogreške. Posljednji kraj veze za mene je bio jako bolan pa više kroz nešto slično ne mogu prolaziti - izjavila je Serena u jednom od iskrenih intervjua. Situacija je čudna jer ove dvije sportašice većinu godine provode blizu jedna drugoj tijekom teniskih natjecanja.

Ljubavna prošlost

 Šarapova je imala i romansu sa zavodnikom Andyjem Roddickom, a dvije godine je bila i u vezi s košarkašem Sashom Vujacicem za kojeg je bila i zaručena. Bila je i s producentom Charliejem Ebersolom, sad već bivšim dečkom Britney Spears, a imala je aferu i s glazbenikom Adamom Levineom. 

Serena je trenutačno u turbulentnoj  vezi sa svojim trenerom Patrickom Mouratoglouom. U prošlosti je bila i u vezi s reperom Drakeom. 

Serena je Šarapovu od 19 pobijedila čak 17 puta

Tijekom 11 godina njihovih susreta na mečevima, Serena je Šarapovu od 19, pobijedila čak 17 puta. 

- Obožavam svaki put kad izađem igrati s njom jer je najbolja. Uvijek želite igrati protiv najboljih - Šarapova je izjavila jednom prilikom. 

Obje su praznovjerne

Prije nego što servira, Šarapova makne kosu s lica, a loptica joj dva puta mora odskočiti od poda. Serena vezice za cipele uvijek veže na isti način, a prije meča na Wimbledonu uvijek koristi isti tuš. Tijekom pobjedničkog niza uvijek nosi i iste čarape. 

Tate znaju najbolje

Obje dolaze iz skromnih obitelji, a tijekom karijere, najveća podrška bili su im očevi. Maria je tenis počela igrati s četiri godine. 

Ukusi se razlikuju

Dok je Šarapova obožavateljica moderne arhitekture, Serena je ljubiteljica kiča. U svom domu u Parizu ima sobu za trofeje, sobu za karaoke, ali i sobu za dizajnerske torbe koje obožava. 

Na što troše novac

Obje si vole priuštiti luksuz. Omiljene dizajnerice Šarapove su Stella McCartney. Sarah Burton i Alexander McQueen, ali njezin stil nije omiljen među modnim kritičarima. Vlasnica je četiri Porschea.

Serena vozi Bentley Continental Supersports, a obožava nakit. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci