Obavijesti

Show

Komentari 15

Šarić i Lara bili su najbolji, a Lea i Boris ispali iz showa: 'Možda je ovo bio ipak prevelik zalogaj'

Šarić i Lara bili su najbolji, a Lea i Boris ispali iz showa: 'Možda je ovo bio ipak prevelik zalogaj'
8

Dobili su najniže ocjene žirija, ukupnog zbroja 28, a kako se pokazalo na samom kraju emisije, istog je mišljenja ovaj put bila i publika u studiju pa su napustili natjecanje

VIDEO

Ove su subote iz natjecanja za najbolji pjevački par showa 'Zvijezde pjevaju' ispali glumac Boris Svrtan i njegova mentorica Lea Mijatović. 'Poskliznuli' su se na funku, novom žanru sezone koji se, uz rock'n'roll, izvodio u večerašnjoj četvrtoj emisiji.

Prvi su nastupili Arija i Marko s pjesmom 'Ne spavaj mala moja' Bijelog dugmeta. Jurica Pađen je pohvalio energičnu izvedbu, ali mu se nije dopalo što je 'mlada dama bila ljuta, a to je jedna vesela pjesma'.

Arija se opravdala time da je ona pjesmu doživjela kao nadmetanje u kojem je ona htjela biti bolja od Marka, na što joj je Jurica odgovorio da rock'n'roll ne bi trebao biti natjecanje nego suradnja. No, Danijela Martinović bila je drukčijega mišljenja.

- Nek' si ti lupila šakom o stol! Malo si divlja, to mi je top! Super mi je kako si se snašla u dvoglasima, a pritom si i plesala - rekla je.

Josipa i Sandi napustili su show, a najbolji su bili Šarić i Lara...
Josipa i Sandi napustili su show, a najbolji su bili Šarić i Lara...

Mirela Priselac Remi naglasila je kako je vrijeme kad su se grešaka opraštale - prošlo, te da od ovog para ubuduće očekuje da spoje pjevačko umijeće koje su pokazali prošli tjedan s ovotjednim atraktivnim nastupom jer ovo nije bila zahtjevna pjesma za pjevanje. Marko Tolja se složio s tim:

- Arija, ti si standardno dobra, ali meni je ovaj izbor pjesme prvoloptaški. Pošli put ste mi bili izvrsni, a ovaj put dobri - kazao je.

Ukupan zbroj ocjena koji im je žiri dao bio je 30. Tu će ocjenu, pokazat će se, dobiti još dva para.

Marko i Gina izveli su pjesmu grupe The Bastardz, 'Tvoja ljubav'.

- Funk je vrlo specifičan žanr, moraš imati taj nerv... moraš biti luđak, a ti si dobar dečkić, poput mene - komentirao je Marko Tolja, ali i dodao da je pjesma dobro otpjevana, a da su dvoglasi bili sinkronizirani.

I Jurici je nedostajalo tog 'funk nerva' ili 'crnačkog ludila', ali vjeruje da bi  i Bastardzi bi bili zadovoljni. Zbroj ocjena za ovaj par iznosio je 32.

Damir i Ivana pjevali su pjesmu Fantoma 'Duda'. Nakon izvedbe Remi je naglasila, gledajući HRT-ovog urednika: 'Ti si fakat radio, i svaka čast na tome! Jako mi se svidjelo!'. A Ivani Kindl je poručila da mora otvoriti školu pjevanja. Jurici je bilo simpatično i zabavno, a Danijela je pohvalila izgled i usklađenost ovog para te njihov napredak. I njihov je zbroj ocjena iznosio 30.

'Play That Funky Music' pjevali su Šarić i Lara. Žiri je bio oduševljen.

- Šariću, ja imam problem s tobom! Da bi se tebe ocijenilo, trebaju neki potpuno drugi parametri. Očito je, naime, da ti pjevaš bolje od nekih profesionalaca. Ali upravo zato ćemo te 'iscidit do kraja' - bile su riječi koje je uputila Danijela Martinović.

- Što više hoćeš? - našalio se stand up komičar Ivan Šarić. I dobio odgovor: 'Da nas izuješ iz cipela! Jer ti to možeš!'. Remi se složila da je to do tog trena najbolji nastup večera i zaključila: 'Za tebe je vrijeme da dobiješ svoj show! Izvrstan nastup, odlično otpjevano'. Dobili su naviše ocjene, te time i ukupni najveći zbroj - 35.

Dora i Bojan izveli su pjesmu 'Daj obuci levisice'. Juricu su na trenutke svojom izvedbom podsjetili na film 'Briljantin'. Nastup je ocijenio prpošnim, mladenačkim, poletnim, energičnim… Danijela je nastavila: 'Dora, meni si ti iznenađenje! Vidi se lijepi napredak. Od falša tona nitko nije umra, to se nama svima događalo. Dogodilo se tih par sitnih grešaka, ali ja pamtim emociju, a meni je bilo super'. Tolji je isto bilo zabavno, ali je zaključio da modulacija koja inače popravi pjesmu, ovaj put nije imala taj rezultat. Zbroj ocjena za Doru i Bojana bio je 30.

Posljednji večeras nastupili su Boris i Lea s pjesmom 'Što učinila si ti'. Marko Tolja bio je suzdržan: 'Oliver i Runjić – to je glazba koja je mene odgojila i kad se netko tog uhvati to mora biti savršeno. A u ovom slučaju je bilo: što učinila si ti?! To kako ti čagaš, to neću komentirati. Htjeli ste zapaliti pozornicu, a od toga si malo i pregorio. Nisi zvučao kao Oliver s otoka, nego kao vlaj'.

Remi se nadovezala, obraćajući se Borisu: 'Kafanski đir tebi više leži, a ovo je pjesma gdje je trebalo biti i malo vibrata, malo ste se trebali više nasloniti na original. Možda je ovo bio ipak prevelik zalogaj. Ali tvoja scenska prisutnost, to imaš u malom prstu'. Boris i Lea dobili su najniže ocjene žirija, ukupnog zbroja 28, a kako se pokazalo na samom kraju emisije, istog je mišljenja ovaj put bila i publika u studiju.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju