Ivan Šarić je dva puta bio u finalu, ali pobjeda mu je izmakla iz ruku, Ples sa zvijezdama, Zvijezde pjevaju | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 10

Šarić je dva puta bio u finalu, ali pobjeda mu je izmakla iz ruku

Šarić je dva puta bio u finalu, ali pobjeda mu je izmakla iz ruku
6

Svestrani Ivan oduševljavao je žiri i gledatelje u showu 'Ples sa zvijezdama' prije godinu i pol, a sada je isto učinio i u showu 'Zvijezde pjevaju'. Iako je u oba showa došao do finala, nije pobijedio

VIDEO

Sinoć je bilo finale showa 'Zvijezde pjevaju' u kojem su se za titulu najboljeg para devete sezone borili Marko Kutlić i Arija Rizvić te Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Kutlić u '24 pitanja'

Pokretanje videa...

06:17

Pjevali su dvije pjesme koje su već imali prilike izvoditi tijekom sezone, a treća je bila premijerno izvedena. Upravo ona je, ako je suditi prema komentarima žirija, ali i vjernih gledatelja, presudila i odlučila o pobjedi pa su kipić podignuli Arija i Marko. 

Nije dugo trebalo da se fanovi Ivana i Lare počnu 'prepirati' na društvenim mrežama s pristašama Arije i Marka govoreći im kako je učinjena nepravda i da su Šarić i Antić Prskalo trebali pobijediti. Nakon toga stand-up komičara počeli su zafrkavati i njegovi prijatelji.

Glumac Slavko Sobin (), koji je Šariću bio jedan od konkurencije u finalu showa 'Ples sa zvijezdama', rekao da je da je za njega Ivan pobjednik, ali i poručio 'Znaš kako ti je' uz fotografiju na kojoj Ivan drži 'pehar' pobjednika u 'Plesu', koji je na kraju pripao Sobinu. 

Ivan se oglasio na Sobinu objavu pa poručio: 

- Da je bilo kakva druga čestitka naljutio bih se. 

Gledatelji nezadovoljni finalom: 'Šarić i Lara su bili puno bolji...'
Gledatelji nezadovoljni finalom: 'Šarić i Lara su bili puno bolji...'

Šarić je tako u godinu i pol dva puta bio u finalima showova, ali mu je pobjeda izmakla iz ruku. Sudjelovao je i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' 2015. godine, gdje je bio vrhunski zabavljač i interpretator, ali nije ušao u finale jer nije imao dovoljno bodova. 

- Gledao sam ovaj show iz studentske sobe u Rijeci. Jedan dio mene je uvijek maštao o ovom. Taj dio mene je sad došao na svoje i miran je napokon. Dogodile su se predivne stvari dok se odvijao ovaj show. Hvala svima na podršci! Hvala svima na porukama, pozivima, pohvalama. Divno kako su se neka nova prijateljstva rodila, a neka kristalizirala. Ostale su divne uspomene i po mene divne izvedbe na YouTubu koje su pune emocija, proba, rada i adrenalina - napisao je Šarić u podužoj objavi na Instagramu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu