Show

Komentari 23

Saša Lošić o kraju grupe Plavi orkestar: Zatvorili smo krug...

Saša Lošić o kraju grupe Plavi orkestar: Zatvorili smo krug...

Bosansko-hercegovački glazbenik za srpski Blic izjavio je kako svi članovi benda osjećaju da je krug zatvoren i da će vrijeme pokazati što će biti s grupom, piše Blic

Nedavno su u suradnji s Draganom Mirković izdali novi singl 'Ti misliš da je meni lako', a spreman je i njihov novi album. No, unatoč tome i njihovom nedavnom nastupu na beogradskom Beer festu pred čak 120.000 ljudi, čini se da bi članovi benda Plavi orkestar uskoro mogli prestati sa svirkom.

- Neću upasti u zamku da kažem 'ovo je sad posljednja turneja' ili 'ovo je posljednja ploča', ali svi članovi benda snažno osjećaju da je krug zatvoren. Sve ostalo je onda posao, a mi nikada nismo bili ovdje zbog posla. Tu našu neambicioznost odlikuju duge pauze od sedam ili deset godina između albuma - izjavio je frontmen grupe Saša Lošić (48) za srpski Blic.

Dodaje da će vrijeme pokazati svoje i da trenutačno nitko od članova benda ne može sa sigurnošću reći hoće li ponovno snimati neki album.

- Imam osjećaj kao da smo zatvorili neki krug. Treba izaći naš sedmi album, dalje od toga mislim da bi bilo sve ponavljanje. Tu smo gdje smo, mislim da je to jedna priča o 'Plavom orkestru' koja se u budućnosti treba završiti - zaključio je pjevač.

Najčitaniji članci