Obavijesti

Show

Komentari 9

Saša viri Rini iz dupeta, a Beta tvrdi da će biti sr...

Saša viri Rini iz dupeta, a Beta tvrdi da će biti sr...
13

Situacija u Kući se malo primirila. Rina više nije živčana, a ni s Mrkvicom se nije dugo seksala. Postali su 'penzići' jer se ujutro ne mogu probuditi

VIDEO

Svađa je nastala kad je Ornela saznala da se Saša Rini žalio na Elizabetu koja ga je izvrijeđala zbog njegove isprike Rini. Elizabeta je to protumačila kao ulizivanje Rini te se naljutila.
Za Sašu je rekla da je "dupelizac", žalila se svima kojima je stigla, a na Rinu je digla posebnu galamu i rekla da joj "Saša viri iz dupeta". Saša je svima pričao kako ne shvaća da ga netko može napasti zbog isprike, te je rekao Orneli da mu se Beta zgadila. Tako se on pomirio s Ornelom, a Beti je rekao da ju više ne voli.

MARKO I RINA PONOVNO PRIJATELJI
Marko se šalio da i on traži ispriku za jučerašnji jastuk u glavu (od Rine), a sve je završilo na grljenju. Elizabeta se kasnije žalila Orneli i Luciji da Rini nije rekla sve što je mislila. Monika je zbog neupaljenog mikrofona dobila kaznu od pet tisuća kuna.

LUTKARSKA PREDSTAVA KAO TJEDNI ZADATAK
Zadatak je lutkarska prestava u kojoj moraju izvesti hip- hop Pepeljugu na Thai način. Zbog tog zadatka dobili su perike za lutke koje su zatim čitav dan ponosno nosili na svojim glavama.

MIRENJE – ELIZABETA I SAŠA
Mira je oblačila lutkice za tjedni zadatak, a Saša i Elizabeta, pomireni, leže na krevetu i razrađuju scenarij. Nešto kasnije sele se u ring i pričaju o Rini, Marku i Orneli. Rina je po Sašinom mišljenju ostala u dobi kad su djevojke htjele biti barbike. Oko 16:30 sati stanari idu vježbati Wai Kru, yogu i meditaciju. U ring je došla Ornela koja ga je uspjela srušiti na pod. Splićanki se sviđa zadatak i jako bi voljela da Rina i Valerija dobiju batine. Marko je u kuhinji poludio na onoga tko je stavio previše šećera u staklenku za šećer.

DVOLIČNI SAŠA?
Ornela, Elizabeta i Lucija tračaju Sašu, kako je dvoličan i kako se ispričao Rini, a nije trebao i kako priča Elizabeta iza leđa, a onda joj se ulizuje. Kad je došao Saša, okrenuli su priču na Rinu i Ornela opisuje kako je uhvatila nju i Ivana M. kad su se prvi puta poseksali. Valerija u to vrijeme na plaži priča sa Sabinom, kako joj je žao što je ispao Tomislav i kako su ljudi mogli pored Lucije izbaciti njega te zaključuje da nema pravde.

RINA I IVAN M. PENZIĆI
Rina je s Ivanom M. raspravljala o jučerašnjim ispadima i kako se vratila u doba osnovne škole, na "mentalnoj razini". On joj je rekao da će joj pokloniti svoju lentu, pa su se dogovarali za sat privatnosti, ali su zaključili da se već par dana ne mogu probuditi i da su kao "penzići". Zbog dobro obavljenih zadataka stanari su dobili od Big Birothera tortu i svi su bili oduševljeni. U krevetu su se Marko i Monika posvađali zbog nadimka (Miki).

SPAČKA ORNELE I IVANA L.
Ivan L. je zajedno s Ornelom odlučio izvesti spačku - pastom za zube pisali su po stolu, stavili uložak namazan kečapom na vrata, obukli lutku u kabanicu i stavili je na kišu te sakrili tijesto za kruh u dućan. Misle o tome šutjeti tako da stanari misle da netko ulazi u Kuću ili da netko ima tajni zadatak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge