Obavijesti

Show

Komentari 25

Saša Zalepugin operirao je kuk i oporavlja se na intenzivnoj

Saša Zalepugin operirao je kuk i oporavlja se na intenzivnoj
2

Njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin žuri u bolnicu jer želi biti uz njega kad otvori oči. I njihov psić Mini stalno traži Sašu. Spava mu na dekici, stalno gleda u vrata i čeka kad će on doći

VIDEO

Nekadašnji tv voditelj Saša Zalepugin (86) danas je operirao kuk. Zahvat je trajao jedan sat nakon čega je prebačen na odjel intenzivne njege.

Njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin (65) brinula je kako će Saša zbog godina podnijeti operaciju. Uoči zahvata na društvenoj mreži mu je poručila 'Ljubavi, sretno - budi hrabar kao uvijek kada je zatrebalo'.

- Operacija je prošla dobro, upravo žurim u bolnicu jer želim biti uz njega kad otvori oči. I naš psić Mini ga stalno traži. Spava mu na dekici, gleda u vrata i čeka kad će doći - rekla nam je Tihana i dodala da se zahvaljuje doktoru Mislavu Jeliću i medicinskim sestrama koje se brinu o njezinom suprugu.

Privatni album

Iako su se upoznali 1974. na Hvaru, počeli su se družiti tek 14 godina kasnije. Saša je tada još bio u braku, a njihova ljubav postala je javna tek nakon objave paparazzo fotografija.

- Presudno je bilo ljetovanje na Ibizi u srpnju 1992., baš kad je i Sašin rođendan pa me zaprosio. Moj muž ne priča puno, ali zna puno toga reći u malo riječi - rekla je jednom Tihana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...