Show

Komentari 43

Sašina večera doživjela fijasko, dobio sićušnih 19 bodova: 'Diže mi se želudac, prejak miris'

Sašina večera doživjela fijasko, dobio sićušnih 19 bodova: 'Diže mi se želudac, prejak miris'

Papričica je bila jako ljuta s tim da sam Saši napomenula jučer da sam alergična na ljutinu, ali nije mu bilo stalo pa je mogao narušiti moje zdravlje, to je strašno. Puno zujanja, malo meda, rekla je Natalija

Popis namirnica je malo pretjeran, sve je zbrda- zdola! Ima kulena, junetine, jaretine, pomiješao je svašta nešto te sastojke, rekla je Natalija nakon što je vidjela što će kamonoklesar Saša kuhati u 'Večeri za 5 na selu'. U sklopu Samobora u naselju Molvice Saša je za goste pripremio predjelo 'Suho, masno, fino, slasno', za glavno jelo 'Šarenog dinosaura' te za desert 'Rashlađeni vulkan'.

- Sve u svemu, ništa specijalno. Jako su velika moja očekivanja od Saše, ali pogledom na namirnice srušila su mi se ta očekivanja. Ipak, od nekih sastojaka, poput guščje jetre, očekujem spektakl od predjela - kritički je rekla Natalija.

„Mislim da će moja večera biti bolja od prethodne dvije“, rekao je Saša. Čim je došlo predjelo na stol Saša je mogao zaključiti da tome neće biti tako jer je Natalija odmah komentirala da je razočarana, a kad je doznala da su sve namirnice u Sašinom predjelu iz OPG-a, osim pogačica, morala mu je i to natuknuti. „Ovi podlošci na kojima jedete su moj proizvod, ručni rad“, želio se pohvaliti Saša, ali Natalija je imala što reći: „Ja bih više voljela da si ti meni nešto ručno napravio na ovom tanjuru jer tu nema ničeg tvojeg“.

„Papričica je bila jako ljuta s tim da sam Saši napomenula jučer da sam alergična na ljutinu, ali nije mu bilo stalo pa je mogao narušiti moje zdravlje, to je strašno. Uglavnom puno zujanja malo meda!, ljutito je komentirala najglasnija gošća Natalija.

Glavno jelo u Nataliji je izazvalo potpuno drugo raspoloženje od predjela. „Fantastično izgleda, vidi se da si se potrudio!“, rekla mu je Natalija dok Ksenija nije mogla jesti glavno jelo. „Ne jedem jaretinu jer mi je prejak miris i diže mi se želudac“, kazala je Ksenija. Na kraju je i Natalija zaključila kako se borila da nešto uspije pojesti. „Okus glavnog jela nije valjalo i jako je hrabro poslužiti četiri djevojke s jaretinom“, nastavila je Natalija.

Niti desert nije naišao na dobre kritike, a djevojke su se pitale da li je i sladoled isto iz nečijeg OPG-a, na što je Saša odgovorio da je sladoled iz dućana.

Došlo je vrijeme za ocjenjivanje: Ksenija mu je dala šest, Paulina pet, Ivana četvorku baš kao i Natalija pa je Saša skupio sićunih19 bodova.
 

Najčitaniji članci