Obavijesti

Show

Komentari 32

Sati prije finala: Rakitići slave u sobi, a Kovačić dobiva puse

Sati prije finala: Rakitići slave u sobi, a Kovačić dobiva puse
20

Nakon što je Raketina supruga doletjela u Moskvu euforija je u njihovoj hotelskoj sobi porasla, a Mateo Kovačić nije mogao odoljeti slatkim poljupcima za sreću od djece Modrića i Vide

VIDEO

Španjolka Raquel Mauri (28) došla je sinoć u zagrljaj voljenom suprugu Ivanu Rakitiću (30) u Moskvu, a sada mu pomaže odraditi završni 'trening' prije utakmice s Francuzima i to, ni manje ni više, nego u hotelskoj sobi. U Rusiju je stigla sa sestrom Irene Mauri i njezinim mužem Albertom, a u videu svi skupa skakuću po krevetu s hrvatskom zastavom.

- Uvijek uz tebe, moj živote. Idemo Hrvatska - navijala je Raquel. Raznježeni Ivan dodao je kako je uz takvu podršku sve moguće, pa i osvojiti zlato na Svjetskom prvenstvu. 

 

Not stop 🛑 @irene_maury @marquezlopezalberto

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Njihove kćeri Althea (5), koja je nedavno proslavila rođendan i Adara (2) još su premale za takvo putovanje pa će navodno navijati za tatu iz njihovog doma u Španjolskoj. Najstarija kćer više razumije nogomet pa je tužna kada njezin tata Raketa ne zabije gol.

 

❣️🔗❣️ @ivanrakitic #siemprecontigomivida#vamoscroacia🇭🇷#APortodas💪🏻

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

- Ako doma gledam utakmicu s Altheom i netko drugi zabije gol, ona se jako naljuti. Viče na mene da taj igrač ne smije zabiti gol, već da tata samo smije zabijati golove na utakmicama, iako sjedim doma pokraj nje - objasnio je nogometaš koji se upravo zbog obitelji trudi biti što bolji.

- Nema veze ako gol zabije Messi ili Suarez, to nije dovoljno dobro, gol mora dati tata. Ne smijem ni asistirati, moram baš dati gol, tako da dajem sve od sebe. Mislim da ću morati porazgovarati s Messijem oko toga - našalio se Ivan nedavno. 

Ipak djece Vatrenih ne nedostaje u Moskvi. Ondje su djeca Luke Modrića (32) sin Ivano (8) i kćer Ema (5), pa sin Domagoja Vide (29), David (2), i kćer Marcela Brozovića (25) malena Aurora (1). 

Svi su došli podržati nogometaše u utakmici njihovih života, a Mateo Kovačić (24) je dobio posebno puno podrške od sina Vide i kćeri Modrića, kada su mu oboje sjedili u krilu i poljubili ga u obraz istovremeno, a sve je to snimila Kovačićeva supruga Izabel Kovačić (24). 

Hrvatske WAG-sice su već spremne i na putu za stadion. Djevojke i sipruge, sinove i kćeri, svi su spremni za ovaj povijesni trenutak. I Helena Matić (24) došla je podržati svojeg nogometaša Dominika Livakovića (23).

- Odbrojavamo još sitnooo - napisala je na Adriana Đurđević (26) društvenim mrežama, djevojka Duje Ćaleta-Cara (21).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele