Obavijesti

Show

Komentari 6

Sav u gipsu: ‘Prepoznaju me po očima koje mi se najbolje vide’

Sav u gipsu: ‘Prepoznaju me po očima koje mi se najbolje vide’
5

Student prava Filip Đekić utjelovio je ozlijeđenog muškaraca koji je ‘prikovan za kolica’, a da mu izrade gips za cijelo tijelo, imao je tri probe za izradu kalupa. Kaže da se uvijek smije kada vidi reklamu

VIDEO

Osjećaj je uistinu bio nezaboravan, objasnio je Filip Đekić (27) govoreći kroz smijeh kako mu je bilo glumiti muškarca u gipsu. Student zagrebačkoga Pravnog fakulteta snimio je reklamu za telekomunikacijskog operatera u kojoj se pojavljuje u invalidskim kolicima i potpuno je u gipsu. Vide mu se samo oči, kosa te prsti na rukama i nogama.

- Trebalo je više od sat vremena da me smjeste u gips, s time da su već imali izrađene kalupe koje su samo spojili - ispričao je Filip kako je tekao proces pripreme za snimanje. Dodao je kako su prije toga imali tri probe na kojima su izrađivali kalupe, što je trajalo dva, tri sata. Filipa su pozvali na casting za reklamu jer su ga, kaže, vjerojatno imali u bazi podataka s obzirom na to da je ranije snimao neke serije, filmove i slične televizijske spotove.

Filip se susreće u kafiću s prijateljicom koja se šokira kada ga vidi. On joj objasni da je ‘krivac’ za njegovo stanje operater koji ima dobre ponude

- Na castingu sam odglumio isto ono što i u spotu, samo priznajem da je bilo znatno lakše - rekao je student prava, koji je osim ove, snimio reklamu za pivo i osiguranje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Filip igra ulogu muškarca “zarobljenog u gipsu” kojeg u kafiću nestrpljivo iščekuje prijateljica. Ona se šokira kada ga vidi u invalidskim kolicima toliko da joj ispada čaša sa sokom na tlo i razbije. Pita ga što je bilo, a on joj objašnjava mumljajući da su krive pogodnosti operatera za njegovo stanje te usto pomiče oči i pritom se prikazuju titlovi kako bi se razumjelo o čemu govori.

No njegova sugovornica u reklami sve razumije i ne može se prestati čuditi posebno dobroj ponudi koju joj je otkrio. Ni medicinskoj sestri koja ga vozi u kolicima nije bilo teško protumačiti njegovo mumljanje s obzirom na to da je u ruci držao mobitel s “jako dobrim ponudama”.

- Nije bilo teško ostati ozbiljan, sada mi je teže ne smijati se kada se gledam na televiziji - istaknuo je student kojem u reklami jedna od medicinskih sestara prilično žestoko ubada iglu od infuzije, a on ispusti jauk.

Budući da se spot jako često vrti na televiziji, svaki put se nasmije kada sebe ugleda. Reklamu su snimali u zagrebačkom kinu Europa, što se Filipu jako svidjelo jer je lokacija filmski i europski uređena te kaže da mu je već to bio plus u novom televizijskom angažmanu. Ekipa sa snimanja, među kojima su djevojka kojoj govori ponudu i medicinske sestre, bila mu je super, zabavljali su se, ali i, kako ističe, ozbiljno su radili na reklami.

- Bili su mi i potpora jer nije bilo nimalo lako sjediti u gipsu nekoliko sati. Djevojke koje su sa mnom glumile vrlo su simpatične, ali nisam imao puno prilika družiti se s njima jer sam bio ‘prikovan’ za invalidska kolica - ispričao je student prava.

Istaknuo je kako su mu glavno društvo bili gips, kolica i medicinski tehničari koje ovim putem sve pozdravlja. Studenta prava su u reklami prepoznali obitelj, rodbina i bliži prijatelji te sada, dodaje, zbijaju šale na njegov račun sada kada je postao “televizijsko lice”.

- Prepoznali su me najviše po očima - rekao je Filip. Osim što studira pravo, ima i studentski posao biljetera u Zagrebačkom kazalištu mladih. Naime, na ulaznim vratima gledališta pregledava ulaznice i, prema potrebi, pomaže gledateljima da se smjeste na prava mjesta u publici. U slobodno vrijeme se bavi volontiranjem i glumom te je u dramskoj grupi.

- Trenutačno pripremamo recitale za festival posvećen piscu, pjesniku i dramatičaru G. K. Chestertonu - rekao je Filip.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom