Show

Komentari 15

'Savršeni' izveo Danijelu na spoj nasamo: 'Dekoncentrirala me jer je izazovna u kupaćem...'

'Savršeni' izveo Danijelu na spoj nasamo: 'Dekoncentrirala me jer je izazovna u kupaćem...'

Gospodin Savršeni je djevojke odveo na odbojku na pijesku, gdje su uživali u suncu, moru i sportskim aktivnostima dok su one dodatno uživale u pogledu na Tonijevo isklesano tijelo bez majice...

Drugi dan istarske avanture započeo je slavljem Oliverina rođendana, a Gospodin Savršeni priuštio joj je pravo rođendansko iznenađenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prvenstveno mi je želja da stvarno pronađem ljubav svog života, a nadam se da je to Toni, sretna sam što mi je ovo pripremio - otkrila je atraktivna pjevačica pa zaključila: 'Mislim da ima kemije između nas!'

 A naklonost Zadranke primijetio je i sam Toni.

- Mislim da Olivera nije ušla u ovaj show zbog mene, ali nekako osjećam da se to polako mijenja - izjavio je zgodni Splićanin. 

Nakon proslave Toni je ostavio djevojke da se zabavljaju u kući, a on je ostatak dana proveo na novom grupnom spoju s Amrom, Dijanom, Danijelom, Janet i Polinom

Gospodin Savršeni je djevojke odveo na odbojku na pijesku, gdje su uživali u suncu, moru i sportskim aktivnostima dok su one dodatno uživale u pogledu na Tonijevo isklesano tijelo bez majice. 

- Ti mene opijaš kao frula kobru, samo ću se izvrnuti, ne mogu se koncentrirati - priznala je Danijela dok je s Tonijem razgovarala nasamo, a on je istaknuo kako su simpatije obostrane:

- Danijela u kupaćem kostimu je stvarno izazovna. Nemoguće je sakriti kemiju ispred tako atraktivne cure, pogotovo jer i ona meni daje do znanja da ima fizičke privlačnosti s njezine strane.

No Tonijevi problemi tu ne staju jer mu i Polina počinje davati signale da je bacila oko na njega.

 - Polina je jako slatka i vrckasta osoba, zadnje vrijeme mi daje do znanja da joj se sviđam i nije lako ostati imun na to… - rekao je.

 Želja za pažnjom Gospodina Savršenog vidjela se u očima svih djevojaka na spoju, a pogotovo u Amrinim, koja je potom napokon dobila priliku za spoj nasamo.


 

Najčitaniji članci