Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
96 komentara

Savršeni ne želi Julie: 'On neće naći bolju djevojku od mene...'

Julie je bila ljuta što je morala raditi ručak za Barbaru i Miju. 'Ja ću kao zadnja glupača kuhati tu za njega i djevojku koju ne volim. Odvratno iznenađenje', rekla je Julie i dodala kako on nije muškarac za nju

Foto: RTL
96 komentara

Mijo je na spoj nasamo pozvao Barbaru kako bi joj se iskupio što nisu dovoljno vremena proveli zajedno jer je osjetio da postaje nezadovoljna i da razmišlja o odlasku. 

Foto: RTL

- Zamjeram ti što si me na rođendan ostavio samu s Nušom i da ovo nisi napravio, otišla bih kući - rekla je Barbara kojoj se svidjelo što napokon imaju vremena biti sami, no nije očekivala da će na njihovu romantičnom spoju biti još tri kandidatkinje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: RTL

Naime, Silvia, Julie i Nuša dobile su zadatak pripremiti jela koja će poslužiti Miji i Barbari za večeru. U tome ih je nadgledao kuhar Ratko, točnije Mijin dobar prijatelj koji je zapravo bio u ulozi špijuna.

ANKETA: ŠTO VI MISLITE? Hanina predviđanja o showu: 'Nikolina neće daleko dogurati'

- U jednom mi je trenutku svijet bio dignut do neba, a onda mi se srušio. Mislila sam da sam napokon dobila svoje vrijeme - razočarano je kazala Barbara, a njezino su razočaranje dijelile i djevojke koje su za njih morale kuhati. 

Foto: RTL

- Ja ću kao zadnja glupača kuhati tu za njega i neku djevojku koju uopće ne volim. Ovo mi je odvratno iznenađenje i želim ići kućI - rekla je Julie koju je to najviše pogodilo i dodala kako on nije muškarac za nju.

- Neće naći bolju djevojku od mene - objasnila je Julie, a Nuša je zaključila kako ih je Mijo sve dobro zeznuo i da se nitko nije nadao ovakvom danu.

Foto: RTL

Nakon zanimljivog zadatka uslijedila je još jedna ceremonija ruža te je voditeljica Antonija Blaće djevojkama najavila kako Mijo na raspolaganju ima samo šest ruža, od kojih je jedna - divlja!

Foto: RTL

- Divlja ruža nosi posebnu moć, ona koja je dobije moći će preoteti spoj nekoj od vas - kazala je Antonija pa su djevojke počele nagađati koja bi je mogla dobiti, a koja će ostati bez ruže. 

NEMILOSRDNA BORBA Mihaela plakala, a Nikolina ne skriva ljubomoru: 'Teško mi je'

Nikolina je bila prva djevojka koju je Mijo prozvao, što se njoj posebno svidjelo.

Foto: RTL

- Primijetio sam da se promijenila i sviđa mi se nova Nikolina - priznao je 'Gospodin Savršeni'. Divlja ruža pripala je Silviji koja je također bila nesigurna oko svog ostanka u showu, a bez ruže je ostala Julie.

Foto: RTL

- Hvala ti na svim prilikama i rekla sam ti da slušaš svoje srce. Imaš jako lijepe djevojke oko sebe i nadam se da ćeš u jednoj od njih naći to što tražiš - rekla je Julie i napustila show. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Naši partneri pišu
Message