Obavijesti

Show

Komentari 21

Scarlett zbog uloge gladovala 15 sati dnevno i prestala pušiti

Scarlett zbog uloge gladovala 15 sati dnevno i prestala pušiti
12

Američka glumica Scarlett Johansson, umjesto oblinama, ovaj put želi se istaknuti kao mršavica za potrebe uloge Crne udovice u filmu 'Osvetnici'

VIDEO

Američka glumica Scarlett Johansson (34) naporno trenira već godinu dana te satima gladuje u želji da izgleda savršeno za ulogu Crne udovice u Marvelovim 'Osvetnicima'. Glumica se pridržavala strogog režima prehrane i treninga koji za nju osmišljava trener fitnessa Eric Johnson, vlasnik prestižnog lanca teretana, kojeg je upoznala još 2009. kada su počele pripreme za ulogu.

Scarlett se, u želji da izgleda savršeno u pripijenom kostimu superjunakinje, podvrgnula brutalnom treningu poput onog američkih marinaca. Svakodnevno je dizala utege, skakala, trčala, vježbala jogu, bacala lopte, radila zgibove, čučnjeve, koristila girje, istodobno hraneći se s puno ugljikohidrata... Prestala je pušiti, a spavala je više nego što je navikla - preko četiri sata.

- Scarlett se pripremala kao što se jedan sportaš priprema za natjecanje. Kombinacija je to nekoliko vrsta treninga kako bi dostigla svoj vrhunac. Nismo samo trenirali kako bi promijenili njezino tijelo, već kako bi i stimulirali njezin um. Nikad nisam mislio da će posustati, ali priznajem da joj je bilo jako teško - ispričao je Johnson. 

Svi su gledali u duboki dekolte Scarlett Johansson na tepihu
Svi su gledali u duboki dekolte Scarlett Johansson na tepihu

Njezini su obroci bili vremenski ograničeni, što znači da bi znala gladovati i po 12 sati dnevno, a ovisno o rasporedu snimanja nekada i po 15 sati.

- Namjerno sam je izgladnjivao. Nije smjela jesti. Pripremali smo se za taj tempo snimanja koji traje gotovo cijeli dan. Cilj je da poprimi fizičke osobine lika koji utjelovljuje - objasnio je trener. 

427523189

Morala je nabiti kondiciju i snagu. Jedini dopušteni 'slatki grijeh' bio je komadić čokolade prije treninga kako bi podignula 'hormon sreće'.  Muka se isplatila jer je novi nastavak Osvetnika došao 25. travnja. Prvi vikend prikazivanja filma ušao je u povijest, jer je zaradio preko šest milijardi kuna u Americi i svijetu. Glumica je tako na samom početku zaradila oko 166 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:20

Trenutno zvijezda promovira film u svijetu, a slobodno vrijeme provodi s kćeri Rose Dorothy (5) koju ima s bivšim suprugom, francuskim novinarom Romainom Dauriacom (37). 

Scarlett se u ulozi crne udovice prvi put pojavila 2010. u filmu 'Iron Man 2', koji je bio i velika prekretnica u njezinom životu jer je tada prvi put intenzivno počela s vježbanjem. Dotad je ponosno isticala svoje obline, u intervjuima je otvoreno pričala kako je ponosna na njih i odbijala je svaku pomisao na dijetu. 

Reuters/Pixsell

- Ne vidim što je seksi u konfekcijskom broju 34 ili 32. Teretanu sam vidjela samo na televiziji. Ja se jednostavno dobro osjećam u svojoj koži. Dijete koje propagiraju mršavice poput Victorije Beckham i Jennifer Aniston najveće su gluposti. Ne vidim što je seksi u tome - rekla je glumica 2009. godine. 

Podsjetimo, premijera filma bila je 22. travnja u Los Angelesu. Tom prigodom Crna udovica je plijenila pozornost svih prisutnih u sjajnoj uskoj haljini bez naramenica s visokim prorezom, raspuštene kose u dužini ramena.

Avengers: Endgame World Premiere - Los Angeles

Na njezinim polugolim leđima nazirala se velika tetovaža ruže, dok je na nogama imala jednostavne zlatne sandale na visoku petu s remenčićima. Scarlett slovi za jednu od najplaćenijih glumica, često glumeći fatalne ljepotice zahvaljujući senzualnosti i oblinama. 

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin