Obavijesti

Show

Komentari 12

'Scenski nastup bio je toliko iritantan da sam morala žmiriti'

'Scenski nastup bio je toliko iritantan da sam morala žmiriti'
12

Martini Tomčić svidjela se vokalna izvedba Marija Petrekovića i Ivane Kindl, no nije ih mogla gledati na pozornici jer su je dekoncentrirali i od pogleda nije mogla slušati

VIDEO

'Free Your Mind' pjevale su Marija Husar, Jelena Radan, Ivana Kindl i Renata Sabljak za početak emisije. Nakon njih Nataša Janjić i Marko Tolja pjevali su pjesmu 'Troje' kojom se davne 1984. proslavila riječka grupa Xenia. Rajko Dujmić pohvalio je izvedbu, Ksenija Erker učinila je isto, a Martina Tomčić, koja je rodila prije svega mjesec dana, njihovo pjevanje nazvala je suverenim i senzibilnim. Ivana Vrdoljak Vanna jedva je čekala čuti Natašu kako pjeva i dojmila je se pjesma koju su otpjevali. Za izvedbu su od žirija dobili 23 boda.

Najbolji par večeri

Marija Borić i Ervin Baučić pjevali su 'Been Around the World'. Publika im je glasno pljeskala tijekom cijele izvedbe. Pjesmu je birala Marija i Ervin je rekao da je dosta teška, no uspjeli su je uvježbati do savršenstva. Vanna je pohvalila njihovu izvedbu, rekla im da su jako dobro otpjevali, no nije joj se svidjelo što je Ervin cijelo vrijeme sjedio, a Marija stajala.

- Ja sam apsolutno pod dojmom. Vaša je izvedba bila kao erupcija vulkana, a opet ste bili nepretenciozni. Savršeno ste se nadopunjavali - rekla je Martina i dodala kako se ovaj par nada vidjeti u finalu.

Ksenija je kratko rekla da joj je ovaj par bio najbolji koji su večeras čuli. Dujmić je izvedbu nazvao ozbiljnom, iznenađujućom i Ervinu rekao da mu ne bi htio biti u koži jer Mariju treba ipak pratiti. 

Najgori par večeri

Mirta Šurjak i Alen Nižetić pjevali su Oliverovu pjesmu 'Kad mi dođeš ti'. Zamijenili su uloge pa je Alen pjevao visoke, a Mirta niske tonove. Martina je primjetila pogrešan tonalitet, no svidjela joj se zamjena uloga, ali savjetovala im je da to u budućnosti promijene i pokažu želju da dođu do finala. Vanna se složila s Martinom i rekla im da moraju biti puno sigurniji.

- Bilo mi je prvi put. Ovoje prvi put da se vidimo i čujemo i pjesma je zahtjevna, ima prilika da se bolje upoznamo - rekao je Rajko. 

Ksenija je, kao 'fetiva Zagrepčanka' poželjela dobrodošlicu ovom paru koji je nazvala 'fetivim Splićanima' i rekla im da im ubuduće izvedbe moraju biti dinamičnije.

- Svi su veliki umjetnici u početku neshvaćeni, to je slučaj i s nama - našalila se Mirta kad su od žirija dobili 16 bodova, najmanje bodova prve večeri ove sezone showa 'Zvijezde pjevaju'. 

Zuhra recitirao 'Ruzinavi brod'

Zlatan Zuhrić i Jelena Radan u jako usporenoj verziji pjevali su hit Daleka obale 'Ruzinavi brod'. 

- Nekoliko puta tijekom izvedbe sam pao u nesvjest i ponovo se vratio - rekao je Zuhra čiju je izvedbu Ksenija jako pohvalila i rekla da bi se Marijanu Banu jako svidjelo da ih sluša.

Martina je pohvalila što Zuhra nije probao 'omađijati' žiri svojim komičarskim vještinama, već je pjevao, no napomenula je da od njih želi čuti i neku pjesmu u kojoj se pjeva, a ne recitira. 

- Ako nađete još sedam ovakvih pjesama u finalu ste - rekla je Vanna koja je Zuhri rekla da ima zabrinjavajući nedostatak treme.

Pohvalili modnog dizajnera

'Tebe ne bih mijenjao' pjevali su Robert Sever i Marija Husar Rimac. Vanna je rekla da zna koliko Robert voli pjevati i da je pun ideja. Početak izvedbe joj se svidio, ali kako su pjevali, izvedba se pogoršala.

- Dobro si krenuo, a onda si se zanio i pogubio i dogodila se hrpa falševa u izvedbi - rekla je Vanna. 

Rajko je također rekao Robertu da ga je ponijelo, no to mu je bilo simpatično. Ksenija ga je pohvalila jer je jedini od svih 'amatera' u showu koji nema apsolutno nikakvo iskustvo s mikrofonom. Martina je njihov nastup, unatoč falševima, nazvala veselim, vedrim i simpatičnim. 

'Sve je bilo rock osim pjevanja'

Pjesmom 'Dođi' Parnog valjka predstavili su se Dušan Bućan i Renata Sabljak. Martina je naglasila kako joj je drago da Renata sudjeluje u showu, no rekla im je da su izabrali pretešku pjesmu i da se to čulo u njihovoj izvedbi. Pohvalila je Dušanov umjetnički izričaj kod pjevanja, poglede koji, kako kaže Martina, govore više od riječi. Ksenija ih je pohvalila i rekla da jako puno očekuje od njih. 

- Treba ih stimulirat s ne prejakom prvom podrškom - kratko je rekao Rajko dok je Vanna primjetila da je sve bilo u rock stilu pa se nada da će kao pravi rokeri uskoro i pjevati.

Djelovali grčevito

Baladom 'Zlatne godine' predstavili su se Melita Hrengek i Giuliano. Od Ksenije su dobili samo riječi hvale. Rajko je rekao da su bili čvrsti, sigurni intonativno i jako dobri. Vanna je rekla da joj je Melita djelovala kao da je pjevanje najljepša stvar na svijetu i zbog toga joj zahvalila. Jedino se Martini nije svidjela izvedba. 

- U prvom dijelu ste mi djelovali grčevito. Nije bilo loše što se tiče intonacije, ali dok ste pjevali imala sam dojam da vam se znoje ruke od nervoze - rekla je Martina.

'Scenski nastup bio je previše iritantan'

Mario Petreković i Ivana Kindl pjevali su hit američkog pjevača Cee Lo Greena 'Fu... You', no prilagodili su ga i pjevali pristojniju verziju, kako je Mario rekao. Vanna im je rekla da su jako dobri za show. Rajko im je rekao da su korektno izveli pjesmu, a Martina je rekla da su bili jako usklađeni.

- Divno ste pjevali, oduševili ste me, ali morala sam žmiriti jer me je scenska izvedba jako iritirala - rekla je Martina.

Ivanu je pohvalila i Ksenija te dodala kako je Marijeva sigurnost nije iznenadila jer je očekivala da će biti upravo takav kakav je bio. Od žirija su dobili 27 bodova i time poslali drugi najbolji par u prvoj emisiji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu