Show

Komentari 4

Čisti sa stilom: Scherzinger je za pranje podova obula štikle...

Čisti sa stilom: Scherzinger je za pranje podova obula štikle...

Pjevačica je u izolaciji s Thomom Evansom s kojim je u vezi nekoliko mjeseci. Osim što pjevaju i plešu, Nicole je sada postala prava kućanica. No, i kućanske poslove obavlja sa stilom

Pjevačica grupe Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (41) trenutno je u izolaciji u svom domu u Los Angelesu. Društvo joj pravi sedam godina mlađi od nje igrač ragbija Thom Evans s kojim je u vezi nekoliko mjeseci.

Poput prave kućanice, 'bacila' se na kućanske poslove poput kuhanja i čišćenja. No, ona čak i za takve situacije brine o svom izgledu.

Za pranje podova odjenula je pripijeni poluprozirni kombinezon sa šljokicama uz štikle s visokom potpeticom. Uz to, pozirala je s plavim gumenim rukavicama koje su joj upotpunile cijelu odjevnu kombinaciju koju je odabrala za generalku. 

Iako ima 41 godinu, mnogi smatraju kako Nicole svojim izgledom može konkurirati i puno mlađim damama. Često se pojavljuje i u prirodnom izdanju, bez šminke.  S Thomasom je vezu službeno potvrdila na zabavi časopisa InStyle studija Warner Bros nakon dodjele Zlatnih globusa.

Markantni Thom iza sebe ima brak s manekenkom Kelly Brook (40), a čini se kako je u njemu pjevačica pronašla sve što je ikad tražila od muškarca. U izolaciji zajedno vježbaju, plešu i pjevaju. Sve snimaju i dijele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

.

 

 

 

Najčitaniji članci