Show

Komentari 3

Schwarzeneggerovu kći mučila je tjeskoba u prošloj trudnoći: 'Osjećam se manje anksiozno...'

Schwarzeneggerovu kći mučila je tjeskoba u prošloj trudnoći:  'Osjećam se manje anksiozno...'

Njezin suprug Chris ranije je otvoreno govorio o tome kako želi proširiti svoju sretnu obitelj. Katherine i glumac roditelji su 14-mjesečne kćeri Lyla Marie, a Chris iz prvoga braka s Annom Faris ima sina Jacka

Holivudski glumac Chris Pratt (41) i kći slavnog snagatora Arnolda Schwarzeneggera (74), Katherine Schwarzenegger (32) očekuju drugo dijete, pa je mlada Katherine odlučila podijeliti kako se trenutno osjeća i što točno očekuje od druge trudnoće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Katherinina posljednja trudnoća bila je pomalo kaotična zbog izolacije i svih nedaća koje nosi koronavirus. Osjećala se vrlo tjeskobno i uznemireno.

- Posljednja trudnoća donijela mi je potpuno drugačije iskustvo zbog pandemije, tada sam se osjećala vrlo uznemireno i tjeskobno - priznala je Katherine.

No, nakon takvog iskustva postala je mentalno jača, pa se sada čak i veseli prolaziti isto.

- Stvarno sam uzbuđena što ću to sve ponoviti, osjećam se manje anksiozno - izjavila je.

A svoje oduševljenje ne krije niti Pratt, kojeg svako iskustvo promijeni na bolje.

- Presretan sam što to mogu doživjeti vidjeti kako moji roditelji stupaju u ulogu djeda i bake, moja dva brata kao ujaci i moja sestra kao teta - izjavio je oduševljeno Chris.

Podsjetimo, već je ranije Chris otvoreno govorio o tome kako želi proširiti svoju sretnu obitelj. Katherine i glumac roditelji su 14-mjesečne kćeri Lyla Marie, a Chris iz prvoga braka s Annom Faris (45) ima i sina Jacka (9).

Najčitaniji članci