Obavijesti

Show

Komentari 35

'Scijentološka crkva okrenula je Tomovu djecu protiv Nicole'

'Scijentološka crkva okrenula je Tomovu djecu protiv Nicole'
7

Marthy Rathburn, nekad visokopozicionirani član Crkve koji je četiri godine bio Tomov duhovni revizor, tvrdi da je scijentološka crkva 'isprala' mozak Tomovoj djeci

VIDEO

Nekadašnji drugi čovjek scijentološke crkve i dugogodišnji mentor Toma Cruisea, tvrdi da je scijentološka crkva 'isprala' mozak posvojenoj djeci Toma Cruisea (50) i okrenula ih protiv njegove bivše supruge Nicole Kidman. Marty Rathbun, koji je do 2004. godine radio u scijentološkoj crkvi 27 godina, izjavio je kako su crkveni dužnosnici koristili scijentološku nauku kako bi okrenuli njegovu posvojenu djecu protiv njihove majke Nicole od koje se glumac rastao 2001. godine. Bivši supružnici imaju dvoje posvojene djece, kći Isabellu (19) i sina Connora (17). 

Rathbun tvrdi da su crkveni dužnosnici govorili tada 9-godišnjoj Isabelli i šestogodišnjem Connoru neistine o njihovoj majci jer ona nije bila posvećena tom kultu.

- Ona je bila netko s kim nisu smjeli biti otvoreni, komunicirati i provoditi vrijeme. Nije važno je li ta osoba vaš sin, kći, otac ili majka - tvrdi nekad visokopozicionirani član Crkve koji je četiri godine bio Tomov duhovni revizor.

Objasnio je kako je revizija tehnika savjetovanja u kojoj revizor usmjerava osobu prema incidentima iz prošlosti, tako da se njegova pažnja oslobodi i da se duhovno probudi.

Dodaje da scijentološka crkva pomno prati komunikaciju visoko pozicioniranih članova s onima koji kritiziraju scijentološku crkvu.

Nicole je 2007. godine priznala da je djeca na zovu majkom i požalila se da tako oslovljavaju Katie. Glumica iz drugog braka s pjevačem Keithom Urbanom ima dvije kćeri. Isabella je u svibnju izjavila da voli mamu Nicole i da se ponekad vide i razgovaraju. Glumčev glasnogovornik izjavio je da nije točno da je glumac htio narušiti njihov odnos s majkom.

- Naprotiv, gospodin Cruise je učinio sve kako bi potaknuo njihov odnos - tvrdi glasnogovornik.

Odvjetnik scijentološke crkve napisao je u pismu NBC-ju da je Rathbun nepouzdan izvor i lažljivac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Konstrakta za 24sata: 'I bolje da je Baby Lasagna bio drugi...'
USKORO NASTUPA U ZAGREBU

Konstrakta za 24sata: 'I bolje da je Baby Lasagna bio drugi...'

Plus+ On će postati legenda, a Eurovzija je uvijek bila poligon za politiku. Marko je stvorio osjećaj zajedništva u regiji, kaže Konstrakta
Danas ljubi ragbijaša, a ovako je Pokos izgledala kao curica...
OBJAVILA FOTKU IZ ALBUMA

Danas ljubi ragbijaša, a ovako je Pokos izgledala kao curica...

Vlatka Pokos danas je posebno sretna u vezi s Većeslavom Holjevcem, a pratiteljima je pokazala kako je izgledala kad je imala samo četiri godine