Obavijesti

Show

Komentari 37

Scijentolozi Tomu tražili ženu, Katie nisu ni zvali na audiciju

Scijentolozi Tomu tražili ženu, Katie nisu ni zvali na audiciju
9

Nakon rastave s N. Kidman htjeli su mu naći savršenu pa su intervjuirali desetke cura.Morale su potpisati ugovor o šutnji.Glavni uvjet bio je da se nisu seksale utroje

VIDEO

Glumac je 2005. skakao po kauču gostujući kod Oprah kako bi cijelom svijetu pokazao koliko je zaljubljen u Katie Holmes (33). Tom Cruise (50) bio je presretan svojom novom curom, no scijentolozi su 'frktali' nosom. Katie se, kako bi im udovoljila, prije braka s Tomom odrekla kršćanstva i prešla na scijentologiju. 

Cruise je jedan od najistaknutijih članova Scijentološke crkve. U scijentologiju ga je 1990. uvela prva supruga Mimi Rogers. Otad život živi po strogim pravilima fanatičnog kulta. Priča se da s vođom crkve Davidom Miscavigeom dogovara sve do najsitnijih detalja tipa koju će košulju odjenuti.

Scijentolozi mu tražili savršenu ženu

Kad već znaju što treba nositi, članovi scijentološke crkve zaključili su da će sami Tomu izabrati najbolju suprugu. Nedavno su kao potencijalne udavače prozvane Sofia Vergara (40) te još jedna latino ljepotica Yolanda Pecoraro (27). Tri godine nakon što je Tom zatražio rastavu braka od Nicole Kidman (45) scijentolozi su zaključili da će mu oni naći kvalitetnu partnericu. 

Savršena za Toma nikad se nije seksala utroje

Htjeli su da Tomova nova cura bude pripadnica njihove sekte. Stoga su 2004. organizirali audiciju i intervjuirali desetke potencijalnih žena za Cruisea, piše Vanity Fair. Jedan od uvjeta koji su morale ispuniti je da se nikad nisu seksale utroje. Katie nije uopće bila na listi poželjnih.

Potpisivale ugovore o šutnji

Intervjue je vodila Shelly Miscavige, Davidova supruga. Najviše joj se dopala Iranka Nazanin Boniadi (32). Rekli su joj da mora prekinuti s tadašnjim dečkom jer je čeka misija. Kad je Nazanin otišla na večeru s Cruiseom shvatila je da je intervju služio kako bi vidjeli hoće li mu biti dobra supruga. Morala je potpisati nekoliko ugovora kojima se obavezuje na šutnju. 

Živcirao ju je romantikom

Tom i Nazanin hodali su neko vrijeme. Jako se zaljubio u nju, no njoj su išle na živce njegove romantične geste koje je smatrala pretjeranima. Uz to, nije dovoljno poštivala vođe Crkve. Prekinuli su nakon tri mjeseca, a ona je iz njegove vile morala preseliti u scijentološki kamp. Kad su saznali da je prijateljici ispričala o vezi s Tomom natjerali su je na težak fizički rad.

Mjesec dana nakon prekida s Nazanin Cruise je prohodao s Katie. Odjednom je i ona bila dobra za genijalca kojeg scijentolozi smatraju Supermanom, za kojeg vjeruju da ima telekinetske i telepatske moći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina