Show

Komentari 0

Sean Penn zbunio gledatelje i voditelja: 'Ne vjerujem ti, zato nisam htio doći u ovu emisiju'

Sean Penn zbunio gledatelje i voditelja: 'Ne vjerujem ti, zato nisam htio doći u ovu emisiju'

Nije pomoglo ni voditeljevo inzistiranje na tome da od Penna 'izvuče' je li konačno stekao njegovo povjerenje. Glumac je, po svemu sudeći, radije govorio o ratu u Ukrajini

Holivudski glumac Sean Penn (61) gostovao je na američkoj televiziji Fox, a njegov intervju koji je dao voditelju Seanu Hannityju zaradio je veliku pažnju. 

Pixsell

Penn je bio u Ukrajini na ratištu, a o ruskoj agresiji snima i dokumentarni film. Oskarovac je bez dlake na jeziku odgovorio voditelju zašto ranije nije došao u emisiju govoriti o ratu i svojoj ulozi.

- Rekao sam ti već, jednostavno ti ne vjerujem. Postoji mnogo razloga za to - rekao je otvoreno Penn, ali nije precizirao što je točno zamjerio voditelju i njegovoj televizijskoj kući. 

Cijela situacija uživo je djelovala poprilično neugodno, a društvenim mrežama širi se snimka pomalo bizarnog intervjua. Nije pomoglo ni voditeljevo inzistiranje na tome da od Penna 'izvuče' je li konačno stekao njegovo povjerenje. Glumac je, po svemu sudeći, radije govorio o ratu u Ukrajini

- Kada zakoračite u zemlju takvog nevjerojatnog jedinstva kao što je Ukrajina, shvatite što nam je svima ovdje nedostajalo. I mislim da je nedostatak povjerenja samo sitnica u toj priči - zaključio je Penn.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S ENISOM BEŠLAGIĆEM: