Show

Komentari 0

Sedmi Sonus festival sprema najbogatiji program do sad

Sedmi Sonus festival sprema najbogatiji program do sad

Tri godine zaredom, Sonus je osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe. Ovog kolovoza na Zrće dolaze Maceo Plex, Loco Dice, Richie Hawtin, DJ Koze i mnogi drugi

Ovogodišnji, sedmi po redu Sonus festival ponovno će na Zrću okupiti 'kremu' elektroničke glazbe. Na festival koji počinje 18. i traje do 23. kolovoza ovo ljeto dolazi čak 70 najpoznatijih imena svjetske i regionalne techno i house scene kao i mnogi hrvatski talenti. 

Sonus će se već tradicionalno održati u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće. Prije samog festivala, organizatori su za svu publiku priredili čak dva velika partija u klubu Noa. 

Tako će u petak 16. kolovoza, prije službenog početka festivala u Noa Beach klubu nastupiti Hot Since 82, Mind Against i Aldo Morro b2b Mony. Ulaznice za taj parti su u pretprodaji putem web stranice po cijeni od 133 kuna. Svi oni koji ne kupe ulaznice online, iste će moći kupiti na ulazu u klub, po cijeni od 180 kuna. 

Nakon toga, u subotu 17. kolovoza u istom se klubu priprema otvorenje festivala uz londonski FUSE kolektiv koji će tu večer proslaviti 10. godišnjicu postojanja. Ulaznice su također dostupne putem interneta po istoj cijeni kao i za večer prije. Na ulazu u klub cijena ulaznica će biti 180 kuna. 

Poslije dva uvodna partija, u nedjelju 18. kolovoza počet će i 7. izdanje Sonus festivala. Tradicionalno, festival predvode već svima znane legende elektroničke glazbe - Sven Väth, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Solomun, Marco Carola, ali i novija imena na sceni - Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J i ostali. 

Sonus festival je tri godine zaredom osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektročke glazbe, prema izboru publike. Posjetiteljima su ulaznice za festival dostupne putem web stranice te na Entrio prodajnim mjestima. Ograničen je broj ulaznica, a festivalska ulaznica ne uključuje ulaz na dva partija prije samog festivala. 

Najčitaniji članci