Obavijesti

Show

Komentari 22

Šeherezadu je čuvala policija, slala je puse i nije davala izjave

Šeherezadu je čuvala policija, slala je puse i nije davala izjave
8

PROTUTNJILA ZAGREBAČKIM AERODROMOM Glumica je poslala samo poljubac obožavateljima. Nije bila raspoložena za izjave. Par snima reklamu...

VIDEO

Čim je izašla iz aviona, Berguzar Korel (28) počela je tipkati na mobitel. Suprug Halit Ergenç (40) nije je mogao dočekati jučer u 13.45 sati na zagrebačkom aerodromu Pleso jer je snimao reklamu za Konzum. Turska glumica nataknula je naočale i pokraj novinara protutnjala gotovo bez riječi.

- Hvala, hvala - rekla je prije nego što je ušla u automobil koji ju je čekao pred aerodromom. Opkolila ju je policija pa joj gotovo nitko nije mogao prići. No obožavateljica iz Zagreba, koja je zbog Šeherezade pobjegla s posla, uspjela se probiti do nje i fotografirati je.

- Znam kako će serija završiti. Gledala sam sve epizode na YouTubeu - pohvalila se obožavateljica Nataša K. (39), kojoj nije smetalo što su epizode koje je našla na internetu bile s grčkim prijevodom. S Berguzar je avionom iz Istanbula letio i Tonino Picula.

- Bit ću iskren. Tek kad sam na aerodromu vidio golemu gužvu, a to nije bilo zbog mene, shvatio sam da sam putovao sa Šeherezadom - otkrio nam je bivši ministar vanjskih poslova i nastavio.

- Berguzar sam vidio gdje se dočekuju torbe. Stajala je u redu s ostalim putnicima i čekala prtljagu. Nije se isticala. S njom je bila neka ekipa, ali nije tu bilo nikakve pompe - rekao nam je Tonino Picula. Žali jedino što tursku glumicu u Hrvatskoj nije dočekalo ljepše vrijeme.

Fotografima je mahala kroz staklo i slala puse

Čekajući kufere kraj pokretne trake Šeherezada se fotografirala s obožavateljima. Mahala je fotografima iza stakla i slala puse. Ipak, nije bila raspoložena za izjave. Kako doznajemo, zamolila je da njezin suprug Halit daje intervjue. Zbog reklame koju će zajedno snimiti prekinula je snimanje serije 'Beskrajna pjesma' u Turskoj.

Obožavateljice došle iz Sofije!

Anna i Nadejda, žene u 60-ima, nisu uspjele uhvatiti Onura na aerodromu u Ljubljani, no ulovile su ga u hotelu Westin, u kojem su uzele sobu. Na Plesu su čekale i Šeherezadu, no nije se slikala s njima.

Šeherezadu i Onura ostavili same uz sarme

Nakon slijetanja u Zagreb, Šeherezadu su odvezli suprugu Onuru, koji je u restoranu Mano na zagrebačkom Kaptolu snimao reklamu za Konzum. Šeherezada je nakratko ušla u restoran pozdraviti supruga, a potom je produžila do obližnje Gliptoteke. Ubrzo joj se pridružio i Halit. Ostavili su ih same uz sarme koje su im donijeli iz Mana.U miru su proveli sat i pol, a zatim su se vratili u restoran nastaviti snimati reklamu.

- Stvarno mi je jako lijepo u Zagrebu. Iznenađen sam popularnošću - rekao je Halit.Šeherezada je ispričala da je nikad nije dijelilo toliko kilometara od muža. U Hrvatskoj im je lijepo i vratit će se u proljeće jer bi voljeli posjetiti Dubrovnik.Bračni par spava u hotelu Westin u predsjedničkom apartmanu u kojem noćenje stoji 11.000 kuna. Snimanje Konzumove reklame počelo je jučer, a nastavlja se danas. Obaveze im neće ostaviti previše vremena za razgledavanje. U Tursku se vraćaju sutra poslijepodne. Njihova devetomjesečnog sina Alija, dok su ovdje, čuva baka.

Onur je večer bez svoje Šeherezade proveo na Stingu

Halit Ergenc (40) na Stingovu koncertu u zagrebačkoj Areni bio je s agenticom iz Turske Ebru i direktoricom marketinga Agrokora Ivom Balent, koja ga je i dovezla svojim džipom. Zabavljali su se u VIP loži. Turski glumac koji ne voli nogomet nego radije čita poeziju Pabla Nerude uživao je u koncertu poznatog britanskog glazbenika. Neprestano je mobitelom snimao i fotografirao koncert.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu