Obavijesti

Show

Komentari 39

Seinfeld najavio povratak jedne od najpopularnijih serija ikad

Seinfeld najavio povratak jedne od najpopularnijih serija ikad
4

PREZAPOSLEN Iako glumac i stand up komičar Jerry Seinfeld najavljuje mogućnost projekta, upitno je bi li uspio okupiti ‘staru ekipu’ popularne serije

VIDEO

S obzirom na to da su nedavno najavljeni ‘rebooti’ serija ‘Will i Grace’, ‘Roseanne’ i ‘Murphy Brown’, možemo li očekivati povratak i vaše serije?, pitala je voditeljica Ellen DeGeneres (60) popularnog Jerryja Seinfelda (63).

60th Annual Grammy Awards â?? Arrivals â?? New York

- Moguće je - odgovorio je ukratko stand up komičar i glumac, kojem očito nije bilo dovoljno 66 djevojaka s kojima je izašao tijekom serije. Njegova je izjava navela milijune obožavatelja diljem svijeta da se počnu veseliti povratku jedne od najpopularnijih humorističnih serija u povijesti televizije. Iako se serija prestala snimati prije točno 20 godina, obožavatelji i danas pamte kako je Kramer svaki put na poseban način ušao u stan.

Seinfeld bi ipak mogao imati problema prilikom ponovnog okupljanja ekipe. Julia Louis-Dreyfus (57), koju većina gledatelja pamti po ulozi Elaine, nedavno je odstranila tumor dojke, a trenutačno u seriji 'Veep' glumi američku potpredsjednicu, zbog koje je postala jedina glumica koja je dobila šest nagrada Emmy za istu ulogu.

Zarada od serije: Seinfeld je najplaćeniji komičar na svijetu
Zarada od serije: Seinfeld je najplaćeniji komičar na svijetu

Jason Alexander (58), koji je igrao neurotičnoga Georgea Costanzu, također je zaokupljen snimanjima, a nedavno je dobio i gostujuću ulogu u seriji 'Mladi Sheldon'. Michael Richards (68), koji je igrao otkačenog Cosma Kramera, nakon serije je nastavio karijeru komičara no na kraju se povukao iz javnosti. Kroz seriju su prošli i Teri Hatcher, Jon Voight, Kristin Davis, Rob Schneider, Denise Richards te mnoge druge zvijezde, koje se danas bave raznim poslovima te je upitno bi li se, iako to vjerojatno žele, uspjeli pridružiti projektu.

'Seinfeld' je, kažu kritičari, bio ogledalo života odraslih ljudi u Americi toga doba koji nisu imali izgrađen identitet i jasne ciljeve te su bili nezadovoljni tradicionalnim radnim mjestima. Iako život današnjice možda izgleda drukčije, smatraju, serija bi i danas bila popularna, a možda i zabavnija.

'Zvijezda' serije bio je Monk’s Cafe, koji se u stvarnosti zove Tom’s Restaurant. Milijuni obožavatelja koji dođu u New York obavezno ondje popiju kavu te bi vlasnici vjerojatno pristali na nastavak snimanja. Televizijska mreža NBC razmišlja o mogućnosti povratka serije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu