Obavijesti

Show

Komentari 59

Sejo napustio TV studio zbog svađe: 'Jesi pijan ili drogiran?'

Sejo napustio TV studio zbog svađe: 'Jesi pijan ili drogiran?'
7

Sat vremena sjedite, a niste rekli niti jednu istinitu rečenicu. Ovo nisam u životu vidio, a trideset godina  se 'motam' po ovakvim mjestima, rekao je Sejo uredniku Hard Rock radija te napustio emisiju

VIDEO

Frontmen grupe Zabranjeno pušenje Sejo Sexon (57), pravog imena Davor Sučić, nakon verbalnog sukoba s urednikom Hard Rock radija Sinišom Tomićem, napustio je studio. Svađa se odigrala u emisiji 'Ukrštenica' na Radioteleviziji Republike Srpske. 

Tema emisije bila su autorska prava, zloupotreba i stanje tržišta o tom pitanju, a nakon što je voditeljica pitala Sinišu namještaju li određene radiostanice podatke i playliste, počela je prepirka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Prije nego će odgovoriti na pitanje, Tomić je odmah oštro upitao Sexona 'Je l' me nećeš prekidati', pa nastavio.

- Mislim da je ta priča o namještanju playlista znanstvena fantastika. Svaka ozbiljna radiostanica ima ozbiljan program. Vi sad možete otići u studio Hard Rock radija i pogledati što se puštalo u posljednjih 15 godina, a ne u zadnjih sedam dana - ispričao je Siniša te objasnio da svaka radiostanica koristi slične programe koji imaju sve podatke o puštanju. Tu je Seji 'puknuo' film.

- Vi stvarno živite u znanstvenoj fantastici. Pa gdje ste to čuli? U Sarajevu postoji jedna stanica, to je Radio Stari Grad - počeo je Sejo, a ubrzo ga je prekinuo Tomić.

- Pa hoćeš prestati? Hajde prestani. Jesi pijan ili nadrogiran? Nemoj me nervirati, čovječe - odbrusio je. 

Iako ih je voditeljica pokušala upristojiti i govorila im da želi normalan razgovor bez vrijeđanja, Sexon je ustao i završio sudjelovanje u emisiji. 

Sat vremena sjedite, a niste rekli niti jednu istinitu rečenicu. Ovo nisam u životu vidio, a trideset godina  se 'motam' po ovakvim mjestima - rekao je frontmen grupe Zabranjeno pušenje i napustio studio, a Tomić je nastavio s objašnjavanjem. 

TUŽNA PRIČA PRERANO PREMINULOG GLUMCA: 'Bio je ovisan o kokainu i tabletama za spavanje, a razvod ga je uništio'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...