Obavijesti

Show

Komentari 0

Seks i ubojstvo: Došla su teška vremena za motel El Royale...

Seks i ubojstvo: Došla su teška vremena za motel El Royale...
7

Sedmero posve različitih pojedinaca se prijavljuje u motel, svatko od njih sa svojim tajnama koje želi sakriti. Na kraju noći, ispunjenom porocima, mnogi misteriji će se razotkriti

VIDEO

Hoteli su oduvijek privlačili pažnju i pružili su okruženje najvećih Hollywoodskih filmova od klasika 'Grand Hotel', kultnog trilera 'Isijavanje', do komedija kao što su 'Hotel Grand Budapest' i 'Marigold Hotel'. Napeti i neizvjesni triler 'Teška vremena u motelu El Royale', redatelja nominiranog za nagradu Oscar Drewa Goddarda, svoju radnju smješta u motel inspiriran intrigantnim, glamuroznim i misterioznim hotelom Cal Neva Lodge. Cal Neva, hotel na granici Kalifornije i Nevade, urezao se kao legendarni Hollywoodski hotel u koji su zalazili najpoznatiji glumci i pjevači tijekom 50-tih i 60-tih godina prošlog stoljeća.

Tako ste tijekom svog odsjedanja mogli lako naletjeti na Deana Martina, Franka Sinatru (koji je hotel kasnije i kupio), Kennedyje i Marilyn Monroe, koja je u hotelu odsjela samo tjedan dana prije svog predoziranja 1962. godine. Kada je Nevada legalizirala kockanje 1931. godine, Cal Neva je bio prvi hotel koji je dobio licencu i tako je postao prvi legalni casino u Nevadi, iako se kockanje odvijalo u hotelu godinama prije nego je bilo legalizirano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Smješten u kasne 60-te, Goddardov El Royale je jedinstven zbog svoje lokacije, sječući tako granicu između Kalifornije i Nevade. Različite države znače i različite zakone kojih su se gosti morali pridržavati odsjedajući u motelu. Tako možete piti alkohol samo na Kalifornijskoj strani motela. Svaka strana ima svoju osobnost, kao i gosti koji tamo odsjedaju.


Inspiriran misterioznim događajima i legendama Cal Neva hotela, ovaj triler okuplja sedmero različitih individua koji se prijavljuju  u motel, svaki sa svojim tajnama koje žele sakriti. Tako se grupa naočigled nepovezanih likova okuplja u predvorju motela: Otac Daniel Flynn, kojeg tumači dobitnik nagrade Oscar® Jeff Bridges; prodavač usisavača Laramie Seymour Sullivan (Jon Hamm), narcisoidni vođa kulta Billy Lee (Chris Hemsworth), odvažna žena na misiji Emily Summerspring (Dakota Johnson), pjevačica Darlene Sweet (Cynthia Erivo), Emilyna sestra Rose (Cailee Spaeny) i zaposlenik motela Miles (Lewis Pullman).

 

Zlokoban i tajnovit; špijuniranje, prisluškivanje, laži i obmane svakodnevica su u El Royalu. Svi gosti su pod nadzorom, ali čijim? U ovom motelu ne znate kome možete vjerovati.

Od danas svi putevi vode u kino na misteriozan triler 'Teška vremena u motelu El Royale'. Ulaznice su dostupne na kino blagajnama i putem online kupovine na stranicama Blitz CineStara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode