Obavijesti

Show

Komentari 142

Bivši muž je stariji 29 godina: 'Seks me nije nikada zanimao'

Bivši muž je stariji 29 godina: 'Seks me nije nikada zanimao'
5

Iako Vahdela na prvu ostavlja dojam sramežljive djevojke, ona dobro zna što želi u ljubavi - muškarca koji se dobro ponaša prema njoj i njezinu sinu i, naravno, koji je iskreno voli...

VIDEO

Spisateljica Sanela Kovačević Nelly došla je u treću epizodu emisije 'Gospodin Savršeni' kako bi pokazala kandidatkinjama kako da osvoje i zadrže muškarca, konkretno Gorana Jureneca (38). Njezina knjiga 'Muškarac u šaci', kaže autorica, daje formulu uspješnosti ljubavnih odnosa. Cure se nisu složile s njom i zaključile su kako im ta knjiga ne treba i kako bi i one same već mogle napisati knjigu o zavođenju.

Ni kandidatkinji Vahdeli Vlahović (30) knjiga nije bila od pomoći.

- Meni se to čini kao da su muškarci neki proizvodi uz koji idu upute. Mislim da se ne može tako generalizirat - kaže Vahdela. 

Ona priznaje da bi željela princa na bijelom konju, piše RTL. Pravi je umjetnički tip, obožava crtati i smatra da to najbolje predstavlja njezinu osobnost, a zna svirati klavir i obou. No iako na prvu dojam sramežljive djevojke, dobro zna što želi u ljubavi - muškarca koji se dobro ponaša prema njoj i njezinu sinu i, naravno, koji je iskreno voli. Naime, Zagrepčanka ima devetogodišnjeg sina iz prošlog braka, koji je njezin centar svijeta i s kojim najradije provodi vrijeme.

- Možda je bahato to što ću reći, ali mislim da sam doživjela pravu ljubav. Bar je za mene bilo to nešto najljepše i najjače što sam u životu doživjela, ali eto nije bilo mogućnosti da se to možda razvije u nešto - ispričala je Vahdela o svojim prijašnjim ljubavnim iskustvima, a dotaknula se i teme seksa.

Klara iz Gospodina Savršenog: Zbog skidanja su me vrijeđali...
Klara iz Gospodina Savršenog: Zbog skidanja su me vrijeđali...

- Mislim da taj odnos s muškarcem ja gledam na previše djetinjast način. Ovo nisam nikad rekla, ali okej, mogu reći, ne sramim se, ja sa muškarcem još nisam osjetila potrebu za seksom - rekla je u televizijskom showu. 

- Ako si mi ti zaštitnik i ako me ti čuvaš i ako mi daješ sigurnost, ako me štitiš i ako si mi kao tata, onda se nećeš ići sa mnom seksat. Ne znam, za mene seks s muškarcem neki put izgleda kao da me povrijedio emocionalno. Naime, liječim se od anoreksije od 18 godine. To prilično utječe na seksualni život. A tu je i moje samopouzdanje, koje je godinama bilo prilično klimavo - rekla je Vahdela za RTL. Dodala je kako je to sve bio razlog koji ju je udaljio od bivšeg supruga koji je 29 godina stariji od nje.

Ana iz 'Gospodina Savršenog': Otac me htio ubiti sjekirom...
Ana iz 'Gospodina Savršenog': Otac me htio ubiti sjekirom...

Vahdela s djetetom nakon razvoda živi ponovno s roditeljima, ali to joj nimalo ne smeta jer je s njima u izvrsnim odnosima. Trenutačno radi razne poslove - statira u kazalištu, sudjeluje u snimanjima i pjeva operu. Omiljena krilatica joj je 'kad ima ljubavi, sve se ostalo može riješiti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja