Show

Komentari 0

Seks skandal u slavnom bendu: Izbacili basista zbog seksualnih poruka i videa maloljetnoj curi

Seks skandal u slavnom bendu: Izbacili basista zbog seksualnih poruka i videa maloljetnoj curi

Ellefson i Mustaine osnovali su Megadeth 1983. godine. Basist je bio u bendu do 2002., a onda mu se ponovno pridružio 2010. godine, a ovaj incident sada je Ellefsona trajno izbacio iz benda

Američki heavy metal bend Megadeth otpustio je basista Davida Ellefsona nakon što je optužen za vrbovanje maloljetnice preko poruka i videa.

- Obavještavamo fanove da David Ellefson više ne svira u Megadethu i da se službeno razilazimo s njime. Ovu odluku nismo lako donijeli. Iako ne znamo svaki detalj onoga što se dogodilo i s obzirom na već zategnute odnose s njim, ono što je zasad poznato dovoljno je da naš zajednički rad u budućnosti postane nemoguć - napisao je suosnivač i gitarist benda Dave Mustaine na društvenim mrežama u ponedjeljak.

Snimke i poruke nedavno su se pojavile na društvenim mrežama, a glazbenik je zanijekao sve optužbe.

On je na društvenim mrežama objasnio da se radi o privatnim snimkama koje su uzete van konteksta samo kako bi naštetili njegovom ugledu, karijeri i obitelji.

- Snimke su objavljene sa zlom namjerom od strane treće osobe koja ih nije trebala niti imati niti dijeliti - napisao je glazbenik.

Uz to je podijelio i fotku na kojoj je izjava žene koja se pojavila u videima te da nije bila maloljetna za vrijeme tog incidenta. Iz benda su poručili da željno iščekuju kada će istina izaći na vidjelo.

 

 

Najčitaniji članci