Obavijesti

Show

Komentari 12

Seks u Hrvata: Gotovci za orgije, Niki glumi orgazme

Seks u Hrvata: Gotovci za orgije, Niki glumi orgazme
6

Slavni Hrvati bez okolišanja otkrivaju čime se “bave” u svoja četiri zida. Grdić tvrdi da je prvi put bila toliko dobra da je dečko mislio da nije djevica

VIDEO

Seksualnog života prije Ante Simona Gotovac se ne sjeća.
- Bolno je bilo. Bilo je to prije pet godina - kaže manekenka.
Za supruga Antu kaže da je napaljeni psić. Ne treba ga posebno napaljivati seksi tangicama ili striptizom jer on je vječno napaljen.
- Ante se napali, napadne me i to je to. To je prestrašno. Slažem se sa Žuži Jelinek da muškarcu uvijek treba dati. Ako ne dam Anti, to je svađa sljedeća tri dana - govori Simona.
Seksualni život začinjavaju vikendom gledanjem pornića.
- On voli da je u filmovima cijela družbica. Uvijek gleda da ih je po desetero zajedno - smije se. Imala je problematičnu trudnoću pa se tada nije seksala. Ante se tad u sobi igrao desnicom. Aleksandra Grdić (28) žali se kako je zima, a ona baš voli okolo hodati polugola jer si je toliko seksi. Kaže da joj je seksualni život bolji otkako je u grudi stavila silikone jer je opuštenija.
Tvrdi i da se dečki koji su probali “silikonke” ne žele vratiti na prirodne i da je prvi put bila toliko dobra da je dečko mislio da laže da je djevica. Najveći horor bi joj bio da joj se dečko nakon seksa ode tuširati. Veličina joj nije bitna, nego kemija.
Jelena Orešković (30) u rubrici Sekspresso na T-Portalu priznala je da se seksala usred bijela dana u zagrebačkom parku Cmroku na klupici. Imala je suknju pa se nije ništa vidjelo. Larisa Lipovac i Goran Navojec priznaju da se često snimaju i gledaju.


FRAJERIMA SE NE BI DIZAO, A PIŠEK BI GLUMILA ORGAZAM
Dosad je prolazilo svašta. Bilo je i kornjača (pločice na trbuhu, op.a.), prisjetila se Nikolina Pišek (32) svojih partnera. U vezi je s Kristijanom Curavićem. Događalo joj se da partneru "zakaže hidraulika”. - Onda se praviš da se nije dogodilo - govori Nikolina. Ne voli ni maloga ni prevelikoga. Znala je glumiti orgazme. Tvrdi da dečki to ne prepoznaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane