Show

Komentari 67

Seksi glumica iz 'Spasilačke službe' ušla u šesto desetljeće, a pogledajte kako izgleda...

Seksi glumica iz 'Spasilačke službe' ušla u šesto desetljeće, a pogledajte kako izgleda...

Želja joj je što je duže moguće imati liniju kao i na snimanju serije po kojoj je mnogi pamte, kad je u crvenom kupaćem kostimu trčkarala po plaži. Zahvaljujući raznim zahvatima, to joj polazi za rukom

Glumica Donna D'Errico u travnju je napunila 53 godine, ali još uvijek izgleda fantastično. Pamtimo je po ulozi u seriji 'Spasilačka služba', a tisuće pratitelja na društvenim mrežama redovito je častila provokativnim fotografijama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

To je krajem svibnja stalo jer se maknula od Instagrama na neko vrijeme, obavijestila je fanove. Zamolila ih je da budu dobri jedni prema drugima i servirala im fotku guze. 

Nikad nije skrivala da je bila na raznim zahvatima kako bi sada u šestom desetljeću izgledala bolje od upola mlađih žena. Osim što je zatezala kožu lica, prije nekoliko godina podvrgnula se i zatezanju kože ruku, trbuha i liposukciji. 

Htjela je imati liniju kao i na snimanju serije po kojoj je mnogi pamte, kad je u crvenom kupaćem kostimu trčkarala po plaži.

Donna je jednom bila u braku, s glazbenikom Nikkijem Sixxom (62), a iako je izgledalo idilično, rastali su se 2007. nakon devet godina braka. Imaju kćer Frankie-Jean Sixx (20), a Donna još ima i sina Rhyana (28) iz prijašnje veze. Bez obzira na to što ne izgleda kako izgleda zahvaljujući genetici, tisuće je hvale da je najatraktivnija žena. To joj vjerojatno laska, ali na komentare i kritike se ne osvrće.

 

Najčitaniji članci