Obavijesti

Show

Komentari 99

Seksi Lidija snima novi spot u sasvim drugačijem okruženju

Seksi Lidija snima novi spot u sasvim drugačijem okruženju
5

Nova pjesma govori o jednoj zaljubljenoj curi koja se stalno pita da li nju njezin frajer voli. Mislim da se mi djevojke često pitamo da li nas frajer voli, rekla je pjevačica

VIDEO

Lidija Bačić (31) priprema spot za novu pjesmu. Izlazak pjesme očekuje se već za tjedan dana, a ovoga puta spot je sniman u nešto drugačijem okruženju. 

Lonjsko polje u Repušnici kraj Kutine mjesto je snimanja novog spota, a uvijek raspoložena Lidija objasnila nam je kako se odlučila baš za ovu lokaciju. 

- Sviđa mi se ovaj prostor, Repušnica, Lonjsko polje. Nekako sam, sa svojim režiserom Darko Drinovcem, odlučila da tu snimimo spot i ovu prirodu. Svi snimaju na moru. Mi smo htjeli biti ono baš kontra napravit. I mislim da to paše uz ovu pjesmu - rekla je Lidija i osvrnula se na novu pjesmu.  

- Nova pjesma govori o jednoj zaljubljenoj curi koja se stalno pita da li nju njezin frajer voli. Mislim da često se mi djevojke pitamo da li nas frajer voli - dodala je.

Ipak, odgovor da li 'frajer' zaista voli svoju djevojku morat ćemo pričekati do premijere pjesme 

- Morate čekat pjesmu da izađe da saznate da li ju frajer voli. Biti će to jako brzo, za jedno tjedan dana, da čujete cijelu priču te pjesme - tajanstvena je atraktivna pjevačica.

 

Snimam novi spot 📽 #uskoro #novisingl

A post shared by LIDIJA BAČIĆ🇭🇷Croatian singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu