Obavijesti

Show

Komentari 29

Seksi maneken Pedro u Milanu zaveo djevojke iz 'Top modela'

Seksi maneken Pedro u Milanu zaveo djevojke iz 'Top modela'
1

Brazilski ljepotan oduševio je natjecateljice showa dok su zajedno pozirali. Većina njih nije mogla sakriti uzbuđenje pred foto objektivom zbog atraktivnog partnera

VIDEO

U sljedećoj epizodi showa 'Hrvatski top model by Vanja Rupena' šest djevojaka otputovat će u MIlano na četiri dana.

Odredište im je bila jedna od milanskih modnih agencija, Women International. Tamo su prošle agencijski kasting koji se sastoji od uzimanja mjera, slikanja i prezentacije hoda. Bile su iznenađene jer nisu očekivale ponovno uzimanje mjera.

Kritike su dobivale na račun rublja koje se pokazalo neprikladnim za njihovu prezentaciju. Neuredni nokti, nepravilni zubi, te tetovaže i piercinzi također im nisu osigurali pohvale. 

Izlet u Milano pun iznenađenja

Po završetku kastinga, djevojke su upoznale neke od najuspješnijih modela milanske agencije. Čekalo ih je još jedno iznenađenje, susret s urednikom talijanskog izdanja časopisa Elle i agencijskim 'bookerima', koji su pregledali njihove bookove i dali im svoje profesionalno mišljenje.

Drugi dan započeo je novim izazovom,  modnim snimanjem s muškim brazilskim manekenom Pedrom. Djevojke je na fotografskom setu čekao nakit i izazovno rublje. Većina njih nije mogla sakriti uzbuđenje pred objektivom zbog atraktivnog partnera.

Revija na trgu

Uslijedili su novi zadaci pa tako i traganje za trgovinom nošene odjeće, u kojem su ih čekale Tihana i vlasnica butika, koja je ujedno i jedna od najpoznatijih talijanskih modnih stilistica. Djevojke su dobile zadatak da prezentiraju određena modna razdoblja tako da same osmisle stil koji će im odgovarati. Nakon što su se obukle, Tihana ih je iznenadila catwalkom na trgu u samom središtu Milana ispred stupova Crkve svetog Lorenza. Budući da je taj dio Milana mjesto gdje se svakodnevno okuplja milanska mladež, nije ni čudo da su im prolaznici pljeskali. Fotorgafije s trga izašle su u milanskim dnevnim novinama 'La Repubblica'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija