Obavijesti

Show

Komentari 65

Seksi 'ratnice' su se spremno skinule i pozirale su u toplesu

Seksi 'ratnice' su se spremno skinule i pozirale su u toplesu
1

POSTAJE VRUĆE Finalistice su se razgolitile, fotograf Štajduhar ih je snimio, a žiri je sad u punom sastavu. Deset finalistica izbora bez problema se skinulo u toples

VIDEO

Jako sam zadovoljan ovogodišnjim izborom. Prijavilo se stvarno puno djevojaka i bilo je teško odabrati finalistice, kaže umjetnički fotograf Boris Štajduhar.

Deset finalistica izbora bez problema se skinulo u toples i spremno poziralo u okruženju prirode.

Kako je izgledalo snimanje, pogledajte u videu: 

Pokretanje videa...

01:29

- Drago mi je da im se svidjela moja ideja da ih fotografiram u kombinaciji fashion i seksi military looka - kaže Štajdi. Dodaje kako je ponosan što uvijek pobijedi najbolja jer je svaka djevojka s osvojenom titulom ostvarila uspješnu manekensku karijeru.

Čarobne ruke stručnjaka: Šminkerica Valentina te frizeri Josip i Katarina uljepšali su cure

Stilisti i make up artisti JL Style Agencije - Matea Visković Novosel i Tajana Bikić - te studentice beauty JL Akademije Valentina Vojvoda, Matea Mušić, Marija Martinović i Anela Egović djevojke su 'pretvorile' u seksi zavodnice. Make up artistica Lucija Juroš i instruktorica u JL Akamediji Mara Čuljak odlučile su djevojkama naglasiti oči, a usta našminkati prirodnim tonovima.

- Frizure smo prilagodili obliku lica i kosom istaknuli ono najbolje na djevojkama - kažu Katarina Bratić i Josip Molnar, stručnjaci frizerskog studija Perman.

Sad je sve ostalo na žiriju, čiji će članovi - guru luksuza Monty Shadow, talijanska glumica Audrey Tritto, estetski kirurg Zoran Žgaljardić, novinarka 24sata Morana Ćosić - kao i čitatelji naših novina zajedno odabrati pobjednicu.

 

Djevojke bi ovaj auto htjele imati u garaži

Finalisticama se službeni automobil Mitsubishi ASX jako svidio, pa su nagovorile Štajduhara da ih kraj automobila fotografira u seksi pozama. Praktičan i moderan SUV mnoge su poželjele vidjeti u vlastitoj garaži.

Sve o izboru za najseksi Hrvaticu pratite na www.24sata.hr. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu