Obavijesti

Show

Komentari 15

Selma Blair otkrila da je teško bolesna: Invalid sam, oblače me

Selma Blair otkrila da je teško bolesna: Invalid sam, oblače me
7

Godinama sam imala simptome, no nisam ih shvaćala ozbiljno sve dok nisam pala pred prijateljem koji me natjerao da otiđem na pregled. Mislila sam da je riječ o uklještenju živca, rekla je glumica Blair

VIDEO

Američka glumica Selma Blair (46) u subotu je otkrila da boluje od multiple skleroze koju su joj liječnici dijagnosticirali još u kolovozu. 

- Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita, a moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja. Imam multiplu sklerozu - rekla je Blair. Otkrila je da joj je bolest 16. kolovoza dijagnosticirao neurolog Jason Berkley, brat glumice Elizabeth Berkley (46). 

Netflix

- Godinama sam imala simptome, no nisam ih shvaćala ozbiljno sve dok nisam pala pred prijateljem koji me natjerao da otiđem na pregled. Mislila sam da je riječ o uklještenju živca. Od ove neizlječive bolesti vjerojatno bolujem najmanje 15 godina - rekla je, dodavši da je sve počelo s bolovima u vratu. Veliku joj potporu pruža kostimografkinja Alisa Swanson koja je dizajnirala odjeću što će je glumica nositi u novoj Netflixovoj seriji 'Another Life'.

Netflix

- Briljantna kostimografkinja Swanson ne samo da je dizajnirala odjeću koju ću nositi u seriji, već brižno navlači hlače na moje noge, majice preko glave, zakopčava gumbe na kaputu te mi ponudi rame da se na njega oslonim - rekla je. 

Blair je na potpori i pomoći zahvalila brojnim prijateljima, među kojima su glumac Freddie Prinze Junior i glumice Jaime King i Sarah Michelle Gellar. Otkrila je da joj se simptomi pogoršavaju, no kako daje sve od sebe da život proživi punim plućima.

 

Paramount Network Launch Party

- Uvijek vam se spava, to je jedan od simptoma. Želim spavati, ali ne spavam jer želim da moj život bude ispunjen. Želim se igrati sa svojim sinom. Želim šetati ulicom i jahati konja - rekla je. Glumica je od 2004. do 2006. bila u braku s glazbenikom Ahmetom Zappom (44). Sina Arthura Sainta Bleicka (7) ima iz veze s modnim dizajnerom Jasonom Bleickom (48). 

Multipla skleroza je kronična upalna bolest središnjega živčanog sustava, što znači da upalna oštećenja mogu zahvatiti veliki i mali mozak, moždano deblo i kralježničku moždinu. Javlja se u svim životnim dobima, no najčešće između 18. i 50. godine života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu