Obavijesti

Show

Komentari 5

Senidah zamalo zalili kiselinom, a iz njezina tima nam otkrivaju: 'Otišla se od svega odmoriti...'

Senidah zamalo zalili kiselinom, a iz njezina tima nam otkrivaju: 'Otišla se od svega odmoriti...'
7

Sudeći po fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama, gušta na bazenu, i to dok bosanski portal Klix.ba objavljuje policijski izvještaj koji otkriva da ju je bivši menadžer Admir Arnautović planirao napasti

VIDEO

Ne želim ulaziti u taj incident, to je Senidina stvar i na njoj je da otkriva detalje o tome, govori nam menadžerski tim slovenske pjevačice Senide (37). Balkanska trap diva, kako joj mnogi obožavatelji tepaju, trenutačno se odmara u meksičkom gradu Acapulcu. 

- Ona je sada na godišnjem - rekli su nam iz njezina tima.

Sudeći po fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama, gušta na bazenu, i to dok bosanski portal Klix.ba objavljuje policijski izvještaj koji otkriva da su je osumnjičeni Admir Arnautović, Adnan Maglić i njihova grupa planirali napasti i ozlijediti.

Sarajevska policija razotkrila planove kriminalne skupine: Senidu htjeli politi kiselinom?
Sarajevska policija razotkrila planove kriminalne skupine: Senidu htjeli politi kiselinom?

U izvještaju se navodi da su više puta, koristeći aplikaciju Sky Ecc, planirali i poticali njima poznate osobe da prebiju, rane ili poliju Senidu kiselinom po licu, i to tijekom njezina boravka u Sarajevu. Nisu naveli točnu godinu incidenta. Inače, Admir je bivši menadžer ove pjevačice, a surađivao je i s poznatim reperima Bubom Corellijem (33) i Jala Bratom (36).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jala Brat (@jalabrat)

Admir ili, kako mu tepaju, Šmrk je 2014. osuđen na tri godine zatvora zbog dilanja droge. Godine 2017., nedugo nakon što je izašao iz zatvora, jedva je preživio napad bivše supruge Emine zvane Minka.

- 36-godišnjakinja je stigla s maloljetnim sinovima u Golfu 7 i zatekla supruga Admira u preljubu, što je, vjerojatno, bio razlog da iz pištolja ispali više hitaca. Izvadila je pištolj i počela pucati prema Admiru, koji se u tom trenutku nalazio u blizini jedne škole. Kad je počeo bježati, žena ga je sustigla u obližnjem parku, gdje ga je ranila u nogu. Nakon incidenta pokušala je ući u obližnji frizerski salon, čiji su djelatnici u strahu zaključali vrata. Nogom je razbila staklo i ušla u salon, u kojem se zadržala do dolaska policije, kad je uhićena - pisali su ranije bosanski mediji.

Admira je tad supruga Minka 'ulovila' s bivšom pornoglumicom, pjevačicom i manekenkom Anđelom Mitkovski, puno poznatijom pod svojim "poslovnim imenom" Anđela Veštica.

- Točno je, pucano je na mene i na mojega dečka Admira Arnautovića. To je napravila njegova bivša žena zbog ljubomore. Ona je poznata po tome što je bacala bombe na ljude i bila je u zatvoru zbog toga. Admir i ja smo sjedili u kafiću kad je ona ušla, bacila vrećicu s oko kilogram heroina i pozvala policiju, da bi nam namjestila da je droga naša. Počela je svađa, a Emina je tad izvukla pištolj i zapucala prvo u Admira. S tri metka ga je pogodila u nogu, a zatim je čak devet puta pucala na mene. Nasreću, nijedan metak me nije pogodio - ispričala je Anđela Veštica nakon napada za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO: 'JA SAM ZA LEGALIZIRANJE LJUBAVNICA'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu