Show

Komentari 40

Serena podržala Australiju: Na noktima ima nacrtane koale...

Serena podržala Australiju: Na noktima ima nacrtane koale...

Američka tenisačica trenutno se bori za titulu najbolje na Australin Openu u Melbourneu, a tim je putem odlučila izraziti koliko su ju pogodili požari u Australiji te je stavila koalu na nokte

Američka teniska legenda Serena Williams (38) igra na prvome Grand Slamu sezone - Australian Openu u Melbourneu, a u znak podrške Australiji učinila je nedoljivu gestu. Njezini obožavatelji primjetili su kako je tenisačica za ovaj turnir na nokte dala nacrtati koale i tako podržati veliku akciju spašavanja životinja koje su stradale prilikom velikih požara u Australiji. 

Williams je lik koale smjestila na prstenjak i raznježila one koji su to primijetili. I sama tenisačica bila je aktivna na društvenim mrežama za vrijeme požara te je pozivala njezine pratitelje da doniraju novce za spas životinja. 

- Srce mi je slomljeno zbog požara u Australiji. Izgubili smo preko 500 milijuna životinja, puno ljudi je ostalo bez svojih domova, a mi moramo reagirati tako da pomognemo kome god možemo. Australiju posjećujem posljednjih 20 godina tako da me ovo baš jako pogodilo - napisala je pjevačica tad na svojem Instagram profilu. 

Cijena ovakih noktiju kakve ima Serena kreće se od oko 50 do 90 kuna po noktu, a možete ih napraviti u salonima diljem Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci