Show

Komentari 11

Sergio Ramos i Pilar se raduju prinovi: Još ne znaju spol bebe

Sergio Ramos i Pilar se raduju prinovi: Još ne znaju spol bebe

Pilar je u emisiji  'El Hormiguero' podijelila vijest kako je u drugom stanju, a još uvijek nije poznat spol bebe. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju kojom je otkrila kako trenira u trudnoći

Nogometaš Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije Sergio Ramos (33) i njegova supruga, voditeljica Pilar Rubio (41) raduju se dolasku bebe. Uskoro će njihova obitelj biti bogata za još jednog člana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pilar je u emisiji  'El Hormiguero' podijelila vijest kako je u drugom stanju, a još uvijek nije poznat spol bebe. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju kojom je otkrila kako trenira u trudnoći i pokazala zategnuto tijelo i trbuščić.

Sergio i Pilar, jedna od najljepših žena na svijetu, upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine. Zajedno imaju već tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

Na njihovo vjenčanje u Španjolskoj pozvano je preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući Davida Beckhama (44), Luku Modrića (33) i Matea Kovačića (26). 

Nakon što su 15. lipnja 2019., kapetan Real Madrida Sergio Ramos (33) i njegova odabranica Pilar Rubio (41) izgovorili sudbonosno 'da' u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, procurili su i ne tako 'glamurozni' detalji oko cijele svadbe. 

Anonimna članica osoblja koja je radila na vjenčanju, u televizijskoj emisiji 'Salvame' otkrila je neugodne detalje koji su šokirali brojne obožavatelje televizijske voditeljice i popularnog nogometaša. Anonimna žena izjavila je kako su organizatori vjenčanja osoblje tretirali poput robova. 

- Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru - i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili tek oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjura gostiju - izjavila je anonimna žena koja identitet nije htjela otkriti jer je morala potpisati ugovor s organizatorima u kojem piše kako će biti kažnjena sa čak 730 tisuća kuna ukoliko otkrije bilo kakve detalje sa svadbe. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci