Show

Komentari 33

Šerifović zgrozio tekst koji pjeva maloljetnica u showu: 'Jeste vi normalni, sram vas može biti!'

Šerifović zgrozio tekst koji pjeva maloljetnica u showu: 'Jeste vi normalni, sram vas može biti!'

'Sijam kao božićna jelka, spremna da popijem flašu Jacka (viskija)' su samo mali dijelovi stihova koje je otpjevala 16-godišnja Zorana Mićanović, a svoje zgražanje prema stihovima izrazila je Marija Šerifović

Emisija 'Zvezde Granda' je poznata po pjevačkim talentima i da publika može očekivati takmičare od najmlađe do najstarije dobi. No izgleda da postoji granica, jer javnost i glazbenica Marija Šerifović (37) su ostali užasnuti eksplicitnom stihovima pjesme koju je otpjevala Zorana Mićanović koja ima samo 16 godina.

- Jače je od mene da ovo ne prokomentiram. Je l' moguće da je neko upotrijebio svoje vrijeme, trud, inteligenciju i dao maloljetnoj osobi da pjeva: 'Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru Jacka' Da ste vi normalni? - izjavila je zatečena Marija.

Naime pjesmu je napisao direktor muzičke produkcije Granda Aleksandar Milić Mili (52) koji je izjavio da 'vidi budućnost' u bivšoj takmičarki Zorani. Milić je također za maloljetnu pjevačicu napisao njen hit 'Skiter' koji ima 10 milijuna pregleda na YouTubeu.

Njeni božićni hit je osvanuo na jednom hrvatskom radiju i izazvao lavinu komentara o izgledu mlade pjevačice koja 'izgleda starije za svoje godine' i cijeli test pjesme koji glasi.

"Svako bi da ima puno poklona pod borovima, ti bi samo žene, a ja čašu digla, ne staješ u oblacima dima. Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru Džeka, da ti budem kao poklon prazan, ovaj Božić biću tvoja kazna. Druge ti se nude, padaju ko zvijezde padalice lude, mene nije briga, ovaj Božić provedi sam sa njima, Božić, Božić - bye, bye - nisi moja tema. Božić, Božić - naj, naj - čak i kada nisam trijezna", glase stihovi.

"Ja mislio ona ulazi u tridesete, kad ono klinka od šesnaest godina", "Izgleda i oblači se kao da je dosta starija", "Njoj 16 godina?", glasili su komentari vezani na Zoranin izgled.

No nisu samo osvrnuli na Zoranin izgled nego već na jako upitni tekst pjesme -Ova pjesma je besmislena", "Užas, ali to je postalo normalnost", "Danas su sve pjesme ovakve", "Da li je normalno da roditelji svoje maloljetno dijete pošalju na ovo takmičenje", pisali su užasnuti slušatelji.

Cijelu pjesmu možete poslušati ovdje:

Najčitaniji članci