Obavijesti

Show

Komentari 67

'Sestra se teško razboljela, a onda mi je poginuo prijatelj'

'Sestra se teško razboljela, a onda mi je poginuo prijatelj'
9

Velika podrška u životu joj je partner Petar Grašo. Danijela je lani otputovala u Nepal na duhovno putovanje, htjela se maknuti iz sigurnog okružja i doživjeti nešto drugačije i nepoznato...

VIDEO

Splitska pjevačica Danijela Martinović (47) je podijelila s javnošću način na koji se nosila s boli koju je osjetila kad joj se sestra teško razboljela, a godinu i pol nakon toga i umro prijatelj. Danijela će govorom na ovogodišnjem skupu TEDx pokazati stranu koju, kako kaže, javnost još nije vidjela jer ju je godinama vješto skrivala. Sa zagrebačkom publikom podijelit će svoju nepoznatu, duhovnu stranu, piše časopis Gloria.

Danijela je prvu veliku bol doživjela kad ju je otac prvi put ostavio samu u školi.

- Dotad sam stalno bila kod kuće, moja mama nije radila pa nisam išla u vrtić, i u tih nekoliko sati koje sam proplakala sam doživjela traumu iz koje je proizašla bol. Prizor kako me tata ostavlja samu na hodniku misleći da je to zauvijek, zamrznut je u mom sjećanju - priča Danijela.

Pjevačica je zbog toga počela proučavati knjige o psihologiji i shvatila da je razvila osjećaj straha da je ne napusti netko blizak. Kad je imala 18 godina, razboljela joj se sestra.

- Neopisivu bol sam osjetila kad se teško razboljela moja sestra Izabela. Nakon godinu i pol dana poginuo mi je prijatelj, što me opet silno pogodilo. Mučilo me stotinu pitanja, zašto se to moralo dogoditi baš njoj i baš njemu. Odgovor da je 'Bog tako htio' me nije zadovoljavao pa sam počela sama tragati za odgovorima - kaže Danijela.

Velika podrška u životu joj je partner Petar Grašo (42). Danijela je lani otputovala u Nepal na duhovno putovanje, htjela se maknuti iz sigurnog okružja i doživjeti nešto drugačije i nepoznato.

VIDI OVO! Meghan Markle otkriva: Ovo radim kada se osjećam loše.

- Znam da sve to za okolinu ne mora biti prihvatljivo, niti mislim da sam lagana osoba za suživot, ali i Petar i svi meni dragi ljudi shvatili su da to nije moj hir, već nešto što me zanima i silno ispunjava. Stoga to prihvaćaju s punim poštovanjem - kaže Danijela.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom