Obavijesti

Show

Komentari 0

Pogled iznutra: Ovako izgleda Igorovo i Severinino vjenčanje

Pogled iznutra: Ovako izgleda Igorovo i Severinino vjenčanje
31

Iako je balkanska svadba godine zatvorena za javnost, uspjeli smo 'zaviriti' kako to izgleda unutar sale u kojoj su Sevka i Igor ugostili preko 600 gostiju

VIDEO

Severina (43) i Igor (28) izrekli su sudbonosno 'da' pred više od 600 svojih gostiju oko 19 sati, čime je Severina sada službeno Kojić .

Časopis Story objavio je prvu fotografiju mladenaca na kojoj se vidi raskošna Severina vjenčanica, a Blic je objavio fotku i prvog poljupca novog bračnog para.

Gosti su prošetali crvenim tepihom od hotela do sale, a neki od njih stali su i pozirali na tepihu kao prave holivudske zvijezde. To se sve, naime, uklapa u Severininu (43) i Igorovu (28) ideju koji su svadbu zamislili kao film naziva 'Moje srpsko venčanje'.

Među uzvanicima našla se i Maja Šuput. Ispred sale pozirao i Željko Joksimović sa suprugom Jovanom. Na ulazu je 'uhvaćen' i Goran Karan , koji će mladencima zapjevati 'Lipa si, lipa'.

24sata

Ovako izgleda sala iznutra:

24sata

Pjevačica i Kojić su se nakon druženja  u hotelu s pristiglim gostima zaputili u kuću Igorova oca, Dragana Kojića Kebe . Iz dvorišta su zatim izašli u okićenoj bijeloj Zastavi 101 . Dočekali su ih veseli trubači koji su svirali 'Đurđevdan'.

Igor ih je pozdravljao i počastio novčanicama. Na sebi je imao bijelu majicu sa svojom karikaturom iznad koje piše 'Mr', dok je Severina na sebi imala istu majicu s natpisom 'Mrs.' (gospođa), piše Kurir. Video možete pogledati OVDJE:

Pokretanje videa...

24sata 01:18

Keba je spreman, sretan i zadovoljan

Prema pisanju Blica , u sali se raspored stolica mijenja u zadnji tren jer nije bilo moguće rasporediti ih onako kako je Severina to zamislila. Na ulazu u salu, postavlja se veliki plakat za 'komediju' 'Moje srpsko venčanje'.

Po izlasku iz hotela, novinari su uspjeli 'uvatiti' Igorovog oca, Dragana Kojića Kebu.

- Spreman sam, sretan i zadovoljan, što da vam kažem? - rekao je dobro raspoloženi Keba.

Pokretanje videa...

24sata 00:17

Vjenčanje će upriličiti i dvadesetak hostesa koje su se u svojim uniformama spustile u lobi hotela.

Pokretanje videa...

24sata 00:19

Šuškanja o svadbi

Srpski Scadal! tvrdi da se u prostoru za vjenčanje postavlja maleno jezero za labudove, a također se priča da su Igor i Severina uvježbali poseban ples kojim će iznenaditi sve prisutne.

Na mjesto zbivanja stigli su i Jovana i Željko Joksimović sa sinom Kostom. Među ostalim gostima su i Lepa Brena, Dara Bubamara, Ana Nikolić, Sandra Perković, Ivica Skoko i mnogi drugi. Pri ulasku u salu, gosti će se, navodno, moći sakriti između kišobrana koji će se dijeliti ispred crvenog tepiha.

Petar Grašo će mladencima zapjevati 'Zlato moje', a pri dolasku je rekao:

- Ovo je Severinin dan. Ako netko zaslužuje da bude sretan, onda je to ona. Želim joj svu sreću s Igorom. -

Goran Karan, koji će također nastupati na svadbi, zaželio je Severini i Igoru puno sreće i ljubavi. On će im posvetiti pjesmu 'Lipa si, lipa'.

Cijelu svadbu režirao je slovenski redatelj Tomaž Pandur .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...