Obavijesti

Show

Komentari 34

Seve i markantni Filip na večeri, s njima bio i menadžer Tomica

Seve i markantni Filip na večeri, s njima  bio i menadžer Tomica

Svugdje su se Seve, Igor i Tomica pojavljivali skupa, dok Kojić navodno nije postao kamen razdora između pjevačice i menadžera. Navodno su se Igoru i Tomici mišljenja razilazila oko financija

VIDEO

Ekipica. Nazire se kraj albuma, napisao je srpski producent Filip Miletić (41) na svojoj društvenoj mreži objavivši fotografiju na kojoj poziraju on i Severina Vučković (49) s njenim menadžerom Tomislavom Petrovićem u mondenom restoranu u Zagrebu. Isto je bilo na početku njene ljubavi s Igorom Kojićem (34).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Severina i Igor 01:32

Svugdje su se Seve, Igor i Tomica pojavljivali skupa, dok Kojić navodno nije postao kamen razdora između pjevačice i menadžera. Navodno su se Igoru i Tomici mišljenja razilazila oko financija. Tad su Seve i Tomica na godinu dana prekinuli suradnju. No znajući kakva je Seve kad se zaljubi, Tomica joj je oprostio nepovjerenje i nastavili su zajedno raditi.

storyeditor/2021-11-02/251790187_585897172679601_8065607554966386934_n__1_.jpg

Pjevačica i Filip u posljednje vrijeme uistinu su nerazdvojni. Još ovaj vikend "zaključali" su se u studiju u Zagrebu i snimali album. Zanimljivo je da je Filip sa Sevom bio u njenom stanu kad su je opljačkali sredinom lipnja. Nakon razgovora s policijom iz zgrade u kojoj živi pjevačica izašli su upravo Miletić, kao i Sevin menadžer Tomislav Petrović.

Seve izazvala Srbina s kojim je povezuju i košarkaškog diva: 'Mogli ste i vi, ali u štiklama'
Seve izazvala Srbina s kojim je povezuju i košarkaškog diva: 'Mogli ste i vi, ali u štiklama'

Nakon službenog razvoda braka od Igora Kojića (34) prije tri mjeseca nakon šest godina braka, iako zajedno nisu živjeli više od godinu dana, Seve je partyjala u Dalmaciji s društvom u kojem je bio upravo Filip.

Potom su se zaputili u Crnu Goru na koncert, kad je objavila fotografiju na kojoj je pozirala s njim u kupaćem kostimu i napisala "moj producent je bolji od tvog". Zatim su se zajedno pojavili na promociji knjige Dimitrija Popovića, a prije nekoliko dana objavila je fotografiju na kojoj povodom njegova rođendana drži tortu s natpisom "Filipe, volimo te".

storyeditor/2021-10-28/240868500_546768056376714_6436298151122963685_n.jpg

Seve i Miletić surađuju desetak godina. Radio joj je pjesme kao što su "Brad Pitt", "Uzbuna", "Italiana"... Već tad su srpski mediji pisali da između njih ima nešto više od poslovnih suradnika. Štoviše, pisali su da je raskinuo zaruke zbog Seve. Nedavno su na večeri u Zagrebu sjedili Sevini prijatelji. Pozvali su i pjevačicu da im se pridruži, no ona ih je odbila. Prijatelji su tad komentirali da je Seve "jako zaljubljena". Po Beogradu se šuška da je riječ upravo o Filipu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...