Obavijesti

Show

Komentari 15

Seve izbacila dekolte u cirkusu, a Igor je 'bježao' od gusara...

Seve izbacila dekolte u cirkusu, a Igor je 'bježao' od gusara...
10

Pjevačica se na društvenim mrežama hvali pripremama za nadolazeću turneju, koju će započeti u rodnom Splitu. Nastup je zakazala i u Zagrebu, a između priprema se uz supruga Igora opustila u društvu cirkusanata

VIDEO

Pjevačica Severina Kojić (47) ležerno odjevena pohvalila se vrckavim kadrom dok je sa suprugom pozirala u klinču cirkusanata. Za tu priliku odjenula je bijele hlače, crni sako te majicu koja je naglasila njezin dekolte. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:37

Društvo joj je pravio suprug Igor (32), za kojeg Severina često ističe kako joj je najveća podrška u privatnim i poslovnim izazovima. Nasmiješeni su se fotografirali s dvojicom gusara, pri čemu je Igor zagrlio Severinu, a udaljio se od gusara. 

Pjevačica se hvali na društvenim mrežama pripremama za nadolazeću turneju. Planira obići veće gradove u regiji pa je osim u Zagrebu i Splitu zakazala svirku i u beogradskoj Areni. Također, najavila je kako će nastupiti i u Ljubljani i Skopju.

- Jedva vas čekam sve vidjeti. Bit će to dobra noć, predosjećam - poručila je Severina na društvenim mrežama, a turneju će započeti u rodnom Splitu. 

Zadar: Severina rasplesala okupljene u Lounge & Bar Ledana

Zadnji nastup kojim se Severina pohvalila je ovogodišnja trideseta jubilarna Roštiljada u Leskovcu. Pred obožavateljima je pjevala oko dva sata.

 - Ovo je jedan od najboljih nastupa u mom životu. Velika mi je čast i doista sam iznenađena što sam jedan od izvođača. Ovo je nešto što je srpsko-tradicionalno i zaista se zahvaljujem organizatorima koji su me imali na listi. Nisam nikada bila u Leskovcu. Uzbuđena sam. S obzirom na to da dolazim iz Splita - grada mora i ribe, tražila sam roštilj. Nikada nije dobro kada dođem u ove krajeve gdje se jako dobro jede. Dobijem i nekoliko kilogram viška - rekla je Severina i pozvala gradonačelnika Leskovca u rodni Split kako bi probao domaće specijalitete.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin