Obavijesti

Show

Komentari 12

'Seve je za seksualnost žene napravila više nego bilo tko'

'Seve je za seksualnost žene napravila više nego bilo tko'
5

Edo Maajka svojedobno se našao usred 'sukoba' koji je, prema njegovom mišljenju, svojom pjesmom 'Hrvatica' izazvala Seve. Sada o svemu govori pomirljivim tonom

VIDEO

Ivana Mišerić ugostila je Edu Maajku (34) u svom showu Nedjeljni ručak na Anteni Zagreb. Opušten i dobro raspoložen, vrlo otvoreno i bez imalo cenzure Edo je odgovarao na pitanja, o braku, roditeljstvu, svadbi, Severini i Tončiju Huljiću i životu u Tel Avivu.

Edo Maajka svojedobno se našao usred 'sukoba' koji je, prema njegovom mišljenju, svojom pjesmom 'Hrvatica' izazvala Severina (41). Sada, s odmakom od nekoliko godina Edo o tome govori vrlo pomirljivim tonom.

Edo brani Remi i Severinu

- Meni je toliko žao što je ona to napravila. Jer ja nju nisam mrzio u pjesmama svojim. Ja sam pričao o onome kad se ljudi hvale da oni je.. Severinu. Time sam htio objasniti naš mentalitet. Ja mislim da je to s njene strane bio loše vođen PR. Tad su to tek počinjali. Ali je opet imala i muda napraviti to. Ona je zvala hrvatske repere kako bi isprovocirala sukob. Velika je priča bila iza toga, zapravo je htjela iskoristiti egoizam tih drugih repera. Išla je malo na nacionalno, ali pametna je ona žena, shvatila je vrlo brzo da je to krivi put. Na kraju svega imam dobro mišljenje o Severini. Ja mislim da je ona za seksualnost žene u Hrvatskoj napravila više nego bilo tko drugi. Neke bitne stvari koje bi trebale doći s demokracijom, sa slobodama, kroz njen život i njezina istupanja su puno lakša i dostupnija ženskom dijelu publike. Ne samo ženama u Hrvatskoj već ženama na cijelom Balkanu. Ona je jako utjecajna - rekao je reper koji je imao potrebu staviti se i u obranu kolegice Remi koja je pak 'zaratila' s Tončijem Huljićem. 

- Ima žena pravo. Mi svi o tome govorimo i kroz pjesme upozoravamo na taj 'kvalitet'. Ja sam to i sa 'Prži' lijepo objasnio. Tonči i ja nismo nikad pričali, mislim da on mene ne može smisliti. Čak mi je jedan prijatelj, koji je dobar s njim, prenio da je Tonči za mene rekao da sam duboko iskvarena osoba i da će se to pokazati u budućnosti - otkrio je Maajka i dodao da mu se ne sviđa ni to što Huljić radi s bendom Madre Badessa.

- To je kao neki Brega fol, ali čak je i Brega bolji od toga - zaključio je Edo.

Dijete nije planirao, ali je sad kao otac presretan

Mnogo bolje nego na hrvatskoj estradi, Edo Maajka se snalazi u krugu svoje obitelji. Trenutačno živi sa suprugom i kćerkicom u Tel Avivu, a o novoj adresi kaže.

- Tamo ima puno stvari koje te živciraju u tom društvu isto kao i u ovom društvu. Meni je ogroman minus što nisam dobar s religijama. Ja smatram stvarno da su sve religije napravljene samo radi kontrole čovjeka. Mislim na kršćanstvo, islam i judeizam. Ja mislim da je to sve jedno te isto. I to se vidi. Proučavao sam to neko vrijeme, svete knjige svih religija. I nisam tip koji se snalazi u religijskim državama. Taj Tel Aviv funkcionira stvarno kao bilo koji europski centar. Kad odeš na plažu, na primjer, svi su polugoli. Nema nekog treniranja strogoće. Obzirom da sam ja tata pa često s malom posjećujem parkiće, vidio sam dosta gay parova i puno ih upoznao koji zajedno odgajaju djecu. Neki ludi polariteti su tamo jer s druge strane tamo ne postoji civilni brak, nego samo vjerski - rekao je Edo te otvoreno govorio i o svojoj supruzi i kćerki. Priznao je da dijete nisu planirali, ali da je kao otac presretan.

'Lud sam za svojom suprugom' 

- Mislim da dobiješ taj posebni neki energetski kanal u sebi kad postaneš roditelj, koji onda utječe na sve ostale energetske kanale. To je neki ventil i neki osigurač koji se uključi kad čovjek dođe do nekih svojih limita. Drago mi je što sam sada postao roditelj. Što nisam to postao prije, jer bi to bilo jako loše. Imam neki stav da muškarci prije tridesete godine nisu baš za roditeljstvo. I žene isto. Trebaš proći dosta toga i raščistiti puno stvari s egom. Moja kći više zna naš jezik nego hebrejski jer sam ja s njom non stop, jer mi žena radi po danu. Šećemo se, kuhamo, jedemo. Bio sam na porodu i plakao sam kao pi.... Super je osjećaj. Preporučio bi to svakom muškarcu ako može. Moja supruga je zakon. Ja sam lud za svojom suprugom. Moja supruga ima karakter dosta sličan meni. Pričljiva je osoba. Smiješna je. 'Provaljuje' više nego ja. Presretan sam s njom - rekao je Edo.

Za vjenčanje je planirao posuditi sako i traperice

Bilo je vrlo simpatično čuti i detalje sa svadbe. Edo je, naime, planirao sako i traperice za svadbu posuditi, međutim, njegova mu je djevojka putem Skype-a pokazala vjenčanicu, a to mu je promijenilo planove.

- Ne mogu biti toliki seljo beljo. Ne može ni ona biti toliko ljepša od mene - pomislio si je tada je Edo, koji je svoj problem prepričao kolegici Nini Badrić kad ju je slučajno susreo u glazbenom studiju.

- Nikad nisam neki elegantniji komad odjeće kupio. Pitao sam Ninu što ćemo za odijelo, a ona mi je rekla da ima jedan tip koji se zove Ivica. Ivica Klarić mi je na kraju radio odijelo koje mogu i kasnije koristiti. Dao mi je neku super cijenu. Bombona je - prepričao je Edo i dodao:

- Imali smo svadbu u arapskom restoranu u Zagrebu. Super je bila. Ja sam sve organizirao. Znaš koliko je to teško. Sve sam tu sredio dok je ona došla. Bilo je 30-ak gostiju, malo nešto familije i prijatelja. Bilo je dosta DJ-jeva, odlična muzika. Napio sam se, plesao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin